A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt?

Miért ne? Legalábbis sok rajongójuk reméli, hogy újra összejöhet a régi álompár, hisz hosszú idő óta először mind a ketten facérok. Pittet több mint egy éve hagyta el Angelina, Aniston pedig pár hete jelentette be hivatalosan, hogy elválik második férjétől, Justin Theroux-tól is - és bár az okokat nem ismertették a nyilvánossággal, azt beszélik, megint a hűtlenkedés vezetett kenyértöréshez.

Jennifer Aniston
Fotó: Shutterstock.com

Jennifer Anistonról alapvetően két dolog jut eszébe az embereknek világszerte. Az első: a Jóbarátok sorozat, amely Hollywood egyik legismertebb színésznőjévé tette. A második: hozzáment Brad Pitthez, aki később galádul lecserélte Angelina Jolie-ra.

Nos, a Jóbarátokat 1994 és 2004 között forgatták, Pittől pedig 2005-ben elvált Jennifer, de hiába telik az idő, hiába érkeznek férfiak és évről évre a kasszasiker filmek (Kellékfeleség, Förtelmes főnökök, Született bűnözők, Exférj újratöltve stb.) az életébe, Rachel karaktere, és a való életben a megcsalt, elhagyott nő szerepköre rákövülni látszik.

Mindenkit un valaki?

Azt mondják...

Még egy olyan ragyogó és tehetséges nőből is ki lehet ábrándulni, mint amilyen Jennifer Aniston. Legalábbis visszatérő trauma az életében, hogy a számára fontos férfiak lecserélik.

Pitt-tel hét éven át alkották Hollywood álompárját, kapcsolatukat a közvélemény nagy érdeklődéssel figyelte. Sztori volt bőven, hogy mennyi igazságalappal, az más kérdés. Ami biztos: 2000-ben pompás esküvőt tartottak Malibun.

Ettől a naptól kezdve szüntelen azt találgatta a sajtó, mikor jön a baba. Aztán, hogy miért nem jön. Végül az lett a kérdés: Pitt vajon azért hagyta el Jennifert, mert a színésznő nem akart szülni neki?

Jennifer Aniston és Brad Pitt
Fotó: Shutterstock.com

Ezt a vádat Aniston következetesen tagadta, és évekkel később egy publicisztikában kérte ki magának többek közt azt, hogy ismeretlenek rendre galád módon belemásznak a magánéletébe, lesifotósok üldözik, és mint nőt, az alapján értékelik, szült-e vagy sem, nem a színészi és emberi kvalitása alapján. 

Hogy pontosan mi vezetett annak idején Pitt és Aniston szakításához, azt azóta sem tudni - habár mindennap címlapon voltak, magánéletükről csak igen szűkszavúan nyilatkoztak - ami azonban ténynek tekinthető: a férfi a Mr. és Mrs. Smith forgatásán összejött Angelina Jolie-val.

Mire a film a mozikba került, Aniston már beadta a válókeresetet.

No comment.

A misztikus hét év

Úgy tartják, minden kapcsolat nagyjából hétévente döccen egy nagyot. Biztos rengeteg az ellenpélda, de Aniston esetében érvényes a közhely. Pitt-tel is hét évig volt együtt, és újabb exével, Justin Theroux-val is.

Fotó: Shutterstock.com

Jennifer és a sármőr színész-rendező a Trópusi vihar forgatásán ismerkedtek meg 2007-ben. Ekkorra a színésznő már túl volt a Vince Vaughn-nal bonyolított rövid románcán, és még nem jött össze John Mayerrel.

2011-ben találkoztak újra egy forgatás során, és már felvállaltan egymásba szerettek Theroux-val. A színész odaköltözött Anistonhoz, és a fotók alapján úgy tűnt, nagyon jól vannak.

Úgy viselkedtek, mint a tinédzserek, feltűnően reprezentálva az érzéseiket: összeöltöztek a partikra, és beszereztek pár közös kutyát. (Az ebeket egyébként saját gyerekként kezelték mindig is, a váláskor külön megállapodtak a láthatás rendjéről és a közös felügyeletről.)

Zajos társadalmi életet éltek, hatalmas bulikat rendeztek, ahova fél Hollywoodot meghívták. Közös baráti körükbe tartozott Ben Stiller, Ellen DeGeneres, Demi Moore és Courteney Cox.

Az eljegyzés hamar megvolt, de az esküvővel viszonylag sokáig vártak, két és fél éve, Justin Theroux 44. születésnapján keltek egybe titokban. Állítólag a vendégek is csak a helyszínen tudták meg, hogy lagzi is lesz, nemcsak zsúr.

Mivel addig nem volt sürgős a házasság egyiküknek sem, feltételezhető, hogy az első viharfellegek megjelenése (vagy az első, még megbocsátott balhék) után döntöttek úgy, hogy új alapokra helyezik a kapcsolatukat.

Régen együtt élő pároknál nem ritka, hogy amit nem tettek meg, amikor tombolt a szerelem, megteszik, amikor pánikba esnek, mert valami elillanóban van.

Hogy így volt-e, csak ők tudják, meg talán Courteney Cox, Aniston legjobb barátnője..., mindenesetre nehezen képzelhető, hogy az utolsó két évben hidegültek el, és addig minden száz százalékig rendben volt.

Akkor most ki kibe szerelmes?

Ez már csak azért sem valószínű, mert Theroux-ról azt beszélik, a hűség nem az erőssége. Életmódjuk sem igazán kedvezett a monogámiának. Először is mind a ketten rengeteget dolgoztak, és emiatt folyton úton voltak (Theroux például tavaly Mila Kunisszal Budapesten forgatott, az eredményt nyáron láthatjuk a mozikban.) 

Ráadásul igazából nem is egy helyen laktak a vége felé: Jennifer leginkább a nyugati parton időzött, Justin viszont imádja New York-i agglegénylakását. Valószínűleg egyre ritkábban találkoztak - míg Theoroux a pletykák szerint nem élt éppenséggel önmegtartóztató módon, és mikor ez-az kiderült, Aniston Cox vállán sírta ki a dühét, fájdalmát.     

Mások Jennifert hibáztatják a kapcsolat megromlásáért, mert feltételezik, hogy ettől a férfitól sem akart gyereket..., de olyan szappanoperaízű hipotézist is lehetett olvasni az angolszász sajtóban, hogy Aniston voltaképpen még mindig Bradba szerelmes, és Justin erre rájött, ezért borult a bili.

Utolsó közös, hivatalos megjelenésük 2017 nyarán volt, amikor Justin Theroux csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán. De a pár nappal korábban készült fotók alapján Aniston barátnőkkel ünnepelte a születésnapját, miközben Theroux New Yorkban lazított, kutyát sétáltatott, tehát éppenséggel fel is köszönthette volna nejét.

Hogy pontosan mi volt az oka annak, hogy 2017 végén úgy döntöttek, elválnak, azt valószínűleg örök homály fedi.

De az embereket igazából nem is ez érdekli. Inkább azzal foglalkoznak, hogy mi lesz Jennifer Anistonnal és Brad Pitt-tel. A Twittert elárasztották a posztok, amelyek arra kérik a színésznőt, hívja fel végre az exét.

Írják ezt a rajongók annak ellenére, hogy az egykori házaspár sosem járt össze, nem haverkodtak, és mikor Angelina kitette Pitt szűrét, és ezrek hümmögtek, hogy lám-lám, ez járt neki azok után, amit Anistonnal művelt, a színésznő igen visszafogottan mindössze annyit nyilatkozott, nagyon sajnálja a dolgot, különösen a hat gyereket, akiknek bizonyára nagyon nehéz most.

Mindeközben Pitt...

Hollywood egyik legvonzóbb prédája másfél éve facér immár. A válás eléggé kikészítette, Angelina Jolie ráadásul magával vitte a gyerekeket is. A színész sokáig szemmel láthatóan nagyon maga alatt volt. A nyilvános szánom-bánom kapcsán beszélt komoly alkoholfüggőségéről, ami nagyban hozzájárult a váláshoz, és a tervezett teljes életmódváltásáról is.

Úgy hírlik, azóta valóban nem iszik, sokat meditál, sportol, egészséges étrendet tart, és új hobbijának a szobrászkodásnak hódol. (Nyugalom, nem vesztette el őt a pálya: nyáron Tarantinóval és DiCaprióval forgat!)

A lapok is lelkendeznek, hogy az önmagából egészen kifordult, leharcolt Pitt milyen szépen összeszedte magát. Túl van a rehabon, jól néz ki, partizik, de hogy randizik-e, nem tudni. Időről időre felröppennek persze pletykák.

Összeboronálták Marion Cotillard-ral (róla sokáig azt beszélték, miatta bukott ki rá Angelina), a 31 éves monacói hercegnővel, Charlotte Casiraghival, Grace Kelly unokájával és Sienna Miller színésznővel is, de csupán az biztos, hogy egyetlen nő van mellette fixen: a menedzsere.

Hogy Pitt sokáig nem lesz egyedül, az nem kérdés, felnőtt élete nagy részét kapcsolatban élte, úgy tűnik, az egyedüllétet nem kedveli. A kérdés csak az, ki lesz a társa, bekavarhat-e még Angelina, illetve szóba jöhet-e, hogy Jenniferrel újra egymásra találjanak?

Utóbbi talán kevéssé valószínű, de egy biztos, a rajongók imádnák, ha így folytatódna ez a hollywoodi mese.

Címkék: brad pitt, válás, szakítás, angelina jolie, tarantino, jennifer aniston, courteney cox, marion cotillard, mila kunis, justin theroux, hollywoodi hírességek sétánya, trópusi vihar, mr. és mrs smith, di caprio

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!