A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt?

Miért ne? Legalábbis sok rajongójuk reméli, hogy újra összejöhet a régi álompár, hisz hosszú idő óta először mind a ketten facérok. Pittet több mint egy éve hagyta el Angelina, Aniston pedig pár hete jelentette be hivatalosan, hogy elválik második férjétől, Justin Theroux-tól is - és bár az okokat nem ismertették a nyilvánossággal, azt beszélik, megint a hűtlenkedés vezetett kenyértöréshez.

Jennifer Aniston
Fotó: Shutterstock.com

Jennifer Anistonról alapvetően két dolog jut eszébe az embereknek világszerte. Az első: a Jóbarátok sorozat, amely Hollywood egyik legismertebb színésznőjévé tette. A második: hozzáment Brad Pitthez, aki később galádul lecserélte Angelina Jolie-ra.

Nos, a Jóbarátokat 1994 és 2004 között forgatták, Pittől pedig 2005-ben elvált Jennifer, de hiába telik az idő, hiába érkeznek férfiak és évről évre a kasszasiker filmek (Kellékfeleség, Förtelmes főnökök, Született bűnözők, Exférj újratöltve stb.) az életébe, Rachel karaktere, és a való életben a megcsalt, elhagyott nő szerepköre rákövülni látszik.

Mindenkit un valaki?

Azt mondják...

Még egy olyan ragyogó és tehetséges nőből is ki lehet ábrándulni, mint amilyen Jennifer Aniston. Legalábbis visszatérő trauma az életében, hogy a számára fontos férfiak lecserélik.

Pitt-tel hét éven át alkották Hollywood álompárját, kapcsolatukat a közvélemény nagy érdeklődéssel figyelte. Sztori volt bőven, hogy mennyi igazságalappal, az más kérdés. Ami biztos: 2000-ben pompás esküvőt tartottak Malibun.

Ettől a naptól kezdve szüntelen azt találgatta a sajtó, mikor jön a baba. Aztán, hogy miért nem jön. Végül az lett a kérdés: Pitt vajon azért hagyta el Jennifert, mert a színésznő nem akart szülni neki?

Jennifer Aniston és Brad Pitt
Fotó: Shutterstock.com

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 4. számának 12. oldalán!)

Címkék: brad pitt, válás, szakítás, angelina jolie, tarantino, jennifer aniston, courteney cox, marion cotillard, mila kunis, justin theroux, hollywoodi hírességek sétánya, trópusi vihar, mr. és mrs smith, di caprio

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!