A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ismét Budapesten koncertezik Hans Zimmer

Fotó: Frank Embacher

Hans Zimmer, április 23-án kezdte meg európai turnéját, a közönség pedig felejthetetlen élményre számíthat, hisz maga a zeneszerző kiváló művészekkel lép színre, és a produkciót látványos effektek kísérik.  A magyar rajongók 2023. június 5-én találkozhatnak a Budapestre visszatérő művésszel, a „Hans Zimmer Live – Europe Tour 2023” keretén belül.

A 2017-es és 2019-es „Hans Zimmer Live” turné sikeres lebonyolítása után a legendás, kétszeres Oscar-díjas filmzeneszerző 2023 nyarán kasszasiker turnéjával tér vissza Európába. A művész 15 országban ad koncertet, többek között Portugáliában, Spanyolországban és Svájcban. A magyar rajongók örömére az Oscar-díjas legenda június 5-én látogat el a Papp László Budapest Sportarénába, ahol este nyolckor ad koncertet. A közönség itt is felejthetetlen zenei élményre számíthat, hisz a koncertre a legmodernebb látvány- és fényeffektusokkal, valamint a világ legkiemelkedőbb szólista zenészeinek bevonásával készül a művész.

"Szeretem azt az érzést, amikor a világ legjobb zenészeivel, mondhatni a családtagjaimmal   együtt éljük át ezeket a fantasztikus élményeket. De az egésznek semmi értelme sem lenne a közönség támogatása nélkül, akik a családom másik részét képezik. Végül is, én úgy gondolom, hogy a zene összeköti mindannyiunkat. És ígérem, hogy mindig a legjobbat adjuk és tiszta szívünkből játszunk önöknek" - mondta a világhírű filmzeneszerző, Hans Zimmer.

Fotó: Frank Embacher

Hans Zimmerrel együtt a nosztalgikus dalok is visszatérnek

Zimmer több mint 150 filmhez komponált zenét, és számos díjat nyert munkáiért, köztük két Oscar-, négy Grammy- és három Golden Globe-díjat, emellett több mint 500 zenei projektet valósított meg, így széles körben minden idők egyik legnagyobb filmzeneszerzőjeként tartják számon.
A zeneszerző számtalan nemzetközi és hatalmas sikert arató filmzenét szólaltatott már meg, többek között: "Dűne", "James Bond - Nincs idő meghalni", "Az oroszlánkirály", "Gladiátor", "A Karib-tenger kalózai", "A sötét lovag" trilógia, "Interstellar", "Az utolsó szamuráj" és a "Top Gun: Maverick". Oscar-díját 'Az oroszlánkirály' című, 1994-ben bemutatott film zenéjéért kapta.

Hans Zimmer rendkívüli dallamaiért és modern kompozícióiért számos generáció rajong világszerte, így érdemes mielőbb megvásárolni a koncertjegyeket. A "Hans Zimmer Live" album már elérhető.

Jegyek az Eventim oldalán kaphatók.

A turné előzetes ajánlója megtekinthető: ITT

 

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!