A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Illatok és csakrák

Amióta ember az ember, szeret a tűz mellett üldögélni. Akár egy izzó farakás mellett az erdőben, akár a kandalló tüzét bámulva, akár csak egy gyertya lángjának lobogásánál.

Fotó: Shutterstock.com

És aki ismeri a tüzet, ismeri a füstöt is, a füst kavargását, illatát. Ismeri a tűzben elenyésző növények, fák szagát, bódító hatását, gyógyító erejét. A füst nem mindig ártalmas, a tiszta füstölők ereje nem károsítja az egészséget, hanem kifejezetten segít az energiáink újraéledésében.

Ajándék

A tiszta füst szent, tisztító és védelmező energia, mellyel a gyógynövények ereje jut el hozzánk. A füstölők illata varázslatos, egyedi hatásuk van, gyógyítanak, nyugtatnak, elringatnak. Biztos sokan észrevették, hogy ha egy keleti üzletbe belépnek, és megcsapja őket a beivódott füstölők aromája, máris mintha egy másik világba reppennének.

Keleten azt tartják, hogy füstölőt gyújtani nagylelkű áldozat, nem csak annak, akinek gyújtják, hanem mindenkinek, akihez elér az illata a légtérben. Füstölőt ajándékozni nagylelkű gesztus, mert nem csak a tárgyat adjuk át ilyenkor, de minden áldott pillanatát, jótékony hatását, gyógyerejét. Használhatjuk még tértisztításra, meditációhoz, vagy csak egyszerűen azért, hogy kellemes, megnyugtató hangulatot varázsoljunk az otthonunkba.

Ismeri az egész világ

A füstölő a kínaiak ajándéka az emberiségnek, Kínából került el Japánba és az egész világba. Használták gyógyításhoz, varázsláshoz, sőt, még ördögűzéshez is, de főleg a maguk örömére.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2024. évfolyama 4. számának 48. oldalán!)

Címkék: csakrák, napfonat csakra, harmadik szem, füstölő, nag champa, emlékek illata

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!