A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Így növeld otthonod értékét gyorsan, ügyesen, olcsón

Persze, azt mindnyájan tudjuk, hogy egy komplett festés, konyha- vagy fürdőszoba-felújítás, illetve nyílászárócsere mennyit dob ingatlanunk értékén, de most inkább a gyorsan, ingyen, vagy nagyon kevés pénzből kihozható megoldások közül szemezgetünk.

Fotó: Shutterstock.com

Akár belső igény, akár külső tényező – például vendégség, vagy a lakás eladásának szándéka – miatt fordul meg a fejedben, hogy milyen szuper lenne ’kipofozni’ kicsit az otthonodat, valószínűleg azért gyorsan hozzáteszed gondolatban azt is, hogy ez azért ne kerüljön ám vagyonokba… sőt, lehetőség szerint egy forintodba se.  

De ha ezt a gondolatot el is hessegetnéd, mondván, hogy csak egy vágyálom a lakásod értékének gyors, filléres megoldásokkal történő értéknövelése – mert hát persze, nem tudsz változtatni az elhelyezkedésén, a tájolásán, a komplett festésre vagy egy felújításra pedig kinek vannak százezrek a számláján –, akkor hadd mutassunk olyan apró trükköket, amelyekkel tényleg látványos változást érhetsz el. Ráadásul nemcsak gyorsan, hanem szinte mindenki által elérhető, megfizethető módon.

Kezdj egy alapos takarítással!

Fotó: Shutterstock.com

Ne vedd sértésnek, biztosak vagyunk benne, hogy szoktál takarítani, és jól is csinálod. Most nem is a szokásos rutinodra gondolunk, hanem az ablakmosással, függönycserével, fugák, szőnyegek, kanapé és díszpárnák kitisztításával járó ’mély’ takarításra. Érdemes egy napra kölcsönkérni vagy kölcsönözni egy takarítógépet, a végeredmény láttán biztosan úgy fogod érezni, hogy nagyon megérte!

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 7. számának 55. oldalán!)

Címkék: lakásfelújítás, lakáscsinosítás, festés helyett, csempefestés, csempe matrica, home staging

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!