A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Így ne rontsd el a férfit!

A legelején még minden pasi tökéletes. Igyekszik. Udvarol. Szépeket mond. Meghallgat. Úgy ül az étteremben, hogy csak téged lásson. Kisegít huszadikán, besegít a kocsiba, lesegíti a kabátod. Virágot vesz, esténként sms-t küld, reggelente felhív. Aztán idővel valahogy egyre lustább lesz. Sehol a virág, elmarad az sms, az étteremben pedig úgy ül, hogy fél szemmel a meccset is lássa a képernyőn.

Fotó: Shutterstock.com

Mondhatnánk, hogy a férfiak azért lustulnak el mellettünk, mert ha már megkapták, amit akartak, elkényelmesednek, nincs miért küzdeniük többé, így aztán örüljünk, ha nem léptek le már az első éjszaka után. Pedig sokszor mi magunk vagyunk azok, akik leszoktatjuk őket ezekről a kedves gesztusokról. Hogyan? Figyelmetlenséggel, elégedetlenkedéssel, kioktatással, hisztivel, érzéketlenséggel. 

Ne szoktasd le arról, amit jól csinál!

Gábor (32) amikor udvarolni kezdett Mariannak (29), minden randi előtt felajánlotta, hogy érte megy kocsival. Mariann először élvezte ezt, tetszett neki, ahogy Gábor begördül a kapu elé, kiszáll, kinyitja neki az ajtót, megvárja, amíg beül, majd becsukja… De Mariann praktikus nő, rájött, hogy időt spórolnak, ha ő a saját kocsijával megy a randihelyre, így nem kell kivárnia, míg Gábor odaér érte.

Amikor legközelebb beszéltek, Gábor kérdésére, hogy érted mehetek-e, azt mondta, kösz, de nekem is van kocsim. Gábor többé fel sem tette ezt a kérdést. Ugyanígy voltak a programokkal is, eleinte Gábor igyekezett ide-oda elvinni Mariannt, színházjegyet vett, moziműsort nézett, asztalt foglalt, de mivel Mariann praktikus nő, és esténként, fáradtan jobban szeretett már otthon üldögélni, azt mondta, inkább ne menjenek sehova, kuckózzanak be, bújjanak ágyba, nézzenek tévét. Így aztán a programok is elmaradtak.

Most meg mintha kezdene ellaposodni az amúgy csak három hónapos kapcsolat. Legtöbbször csak ülnek a tévé előtt, Mariann csinál néhány szendvicset, Gábor megeszi, aztán bemennek a hálóba… Nincs újdonság, nincs szenvedély, nincs varázslat. Mintha már húsz éve házasok lennének.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 5. számának 52. oldalán!)

Címkék: a férfi megtartása, kapcsolati praktikák, aférfi meghódítása, tisztelet a párkapcsolatban

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!