A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hová tűnik a vágy?

– Hová tűnsz el mindig? – kérdeztem tőle egy hosszú csend után. Ő is meglepődött, felkönyökölt az ágyon, hunyorogva nézett rám, nem értette, mit akarok tőle már megint. Rég nem szóltam hozzá, nem foglalkoztam vele, gondoltam, ki-ki teszi a maga dolgát, nem vagyunk összenőve. 

Fotó: Shutterstock.com

De most felbukkant ez a kérdés, hogy a Vágy bizony eltűnik, de hova, nyomot sem hagy, pedig mennyire jelen volt, atyaég, mindent felperzselt maga körül, pörgött és viháncolt, falt, habzsolt, kínlódott, tiszta őrület, hogy miket csinált.

Aztán egyszer csak hirtelen, mintha sosem lett volna, eltűnt. Unalom és közöny maradt utána, vakság.

Amikor faggatni kezdtem, ugyanazon az ágyon heverészett, mint pár éve, ugyanabban az izgalmas tapintású, könnyű ruhában, nem is ruha ez, inkább egy köntös, csak egy vékony pánt tartja össze, egyetlen mozdulattal ki lehet bontani. Ugyanazzal a kihívó, hullámzó mozdulattal kígyózott az ágyon, de most senki nem volt kíváncsi a mozdulataira.

Nézett rám, és mosolygott. – Na, mi van? Mit akarsz tudni?

Csak makogni tudtam. Hogy van a sok régi férfi és a sok régi nő, és valami összerántotta őket, egymáshoz passzírozta, elszédítette, mint egy kábítószer, és meg voltak győződve, hogy boldogok.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 11. számának 33. oldalán!)

Címkék: változás, szexuális vágy, mitől laposodik el egy kapcsolat

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!