A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hollywood új kedvencei: Gyönyörűek, romantikusak és három gyerek szülei

Blake Lively és Ryan Reynolds külön-külön is Hollywood kedvence lenne, de a két színész 2012 óta egy párt alkot. Házasságukat rajongók milliói követik és imádják, mert a színészek a mai napig fülig szerelmesek egymásba, mégis sokat csipkelődnek nyilvánosan - jó humorérzékkel. Boldogságuk 2019 októberében még kerekebb lett: harmadik gyermekük érkezével.

Fotó: Shutterstock.com

Mielőtt elkezdődött ez a tündérmese, hosszú utat tettek meg külön-külön is. A Gossip Girl (A pletykafészek) sorozat egykori főszereplője több férfi oldalán is megfordult. Livelyt első nagyobb és ismertebb románca Penn Badgley-hez fűzte, akivel már tizenegy éves koruk óta ismerték egymást, éppen ezért hihetetlen meglepetés volt számukra, amikor mindketten főszerepet kaptak a Gossip Girlben.

A sorozatban szerelmes párt alkottak, de ez nem csak a sorozatbeli karakterükre volt igaz. Blake 2007-ben ismerte el, hogy ő és a Dant alakító Penn szerelmesek. Ugyan a sorozatban több alkalommal is szakítottak, a való életben nagyszerű párt alakítottak, egészen 2010-ig.

Ezután a színésznő Leonardo DiCaprio oldalán kötött ki. A két színész szinte bejárta Európát, álompárnak tűntek, de DiCaprio már akkor sem volt a hűség mintaszobra… Így viszonylag gyorsan szétváltak útjaik. 

RYAN REYNOLDS
1976. október 23-án született. A kanadai-amerikai színész, humorista, filmproducer és forgatókönyvíró pályafutását a Hillside című kanadai szappanoperában kezdte 1991-ben, majd olyan filmekben játszott mint az Ezt jól kifőztük! (2005) és a Nász-ajánlat (2009), a Hölgy aranyban (2015), a Penge - Szentháromság (2004), a Zöld Lámpás (2011) vagy a Deadpool (2016). 2017-ben saját csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán.
Ahogy azt ilyenkor mondani szokták: semmi sincs véletlenül. Blake és Ryan Reynolds a Zöld lámpás című film forgatásán találkoztak először, azonban kapcsolatuk szigorúan szakmai alapokon nyugodott.

A film premierje után viszont valami megváltozott. Randizni kezdtek, és az újévet, azaz 2012-t már hivatalosan is új párként köszöntötték. 

Ehhez persze az a sorsszerűség is kellett, hogy Ryannek éppen akkoriban ért véget a házassága Scarlett Johanssonnal. Bizony, sokan talán már nem is emlékeznek erre, de 4 évig ők is tökéletes párként futottak.

Ryan és Scarlett 2008-ban, a legnagyobb titokban házasodott össze. A színésznő akkor még csak 23 éves volt, nem is nagyon működött a házasság. Aztán 2010 decemberében robbant a hír, hogy a két sztár elvált…

Fotó: Shutterstock.com

Álomesküvő az anyós ellenére is

Blake és Ryan számára minden ideális volt a kapcsolathoz. Lángolt a szerelem, így gyorsan össze is költöztek, de nehézségek náluk is adódtak. Ryan édesanyja nem fogadta el Blake-t mint fia barátnőjét. Az édesanya úgy vélte, Blake-nek örökké a munka az első, pedig ő olyan nőt szeretett volna a fia oldalán látni, aki csak a családjának él.

Ez viszont egyáltalán nem befolyásolta Ryant abban, hogy feleségül vegye az akkor 25 éves színésznőt. 2012 szeptemberében, szűk családi, illetve baráti körben mondták ki az igent.

A Hall Platation nevezetű helyen tartották meg az esküvőt, amire mind a ketten vágytak: a színésznő egy gyermekkórus által énekelt dal, a Can’t Take My Eyes Off of You alatt sétált végi az oltárig. Ryan és Blake azt akarták, hogy a lagzi olyan legyen, mintha csak otthon lennének, és ettől vált a ceremónia bensőségessé.

Gömbölyödő pocakkal a vörös szőnyegen

Fotó: Shutterstock.com

Az anyósnak nem lett igaza, mert 2014-ben bejelentették, hogy érkezik az első baba. Blake persze igyekezett az anyaságot összehozni a munkával, és a gömbölyödő pocakját a vörös szőnyegen is megmutatta, több késő őszi díjátadón is megjelent, annak ellenére, hogy 2015 januárjára volt kiírva.

Gyerekeik születését sok sztár szereti titokban tartani, akárcsak Blake és Ryan, így egyes források szerint első kislányuk, James nem is januárban, hanem még 2014 decemberében érkezett. A gyermek születése előtt Ryan a People magazinnak azt nyilatkozta, izgatott, s bár nem tudják a baba nemét, reméli, hogy fiú lesz. Nem így sikerült.

BLAKE LIVELY
1987. augusztus 25-én született Los Angelesben. Karrierje 11 évesen kezdődött, amikor az apja rendezésében készülő Sandman című filmben játszott 1998-ban. Később megjelent a Négyen egy gatyában regény filmváltozatában, 2005-ben. Alakításért jelölték a Teen Choice Awardson a legjobb női áttörés kategóriában. Leghíresebb szerepe Serena van der Woodsen volt A pletykafészek című sorozatban. Olyan filmekben játszott még, mint a Tolvajok városa vagy a Zöld Lámpás.
Talán ezért feltételezték oly sokan, hogy a második baba roppant gyors érkezése annak volt tudható, hogy a kislány után nagyon szerettek volna egy fiút is.

Nos, 2016 szeptemberében érkezett meg második gyermekük Ines, aki szintén kislány lett, és az ő pontos születési dátumát is találgatások övezték.

Ekkor viszont az kiderült, hogy a pár nagy családra vágyik.

Lively az E magazinnak nyilatkozta második szülése után: „Nagy családból jöttem, nagy déli családból. Öten vagyunk testvérek, és én vagyok a legkisebb, szóval soha nem volt lehetőségem egy alattam lévő, fiatalabb testvér nevelésére, de én pont az az ember vagyok, aki mindig beszélget más emberek gyermekével, és felültetem a csípőmre őket, szóval mindig is anyukának képzeltem magam.”

Harmadszor is tartották a ’hagyományt’

Harmadik gyermekük születését is úgy ’jelentették be’, ahogy az előzőeket: a Pokemon Detective című film premierjén Blake már gömbölyödő pocakkal jelent meg.

Októberben pedig meg is érkezett az újabb Reynolds baba, akinek a nevét a mai napig (lapzártáig) nem árulták el, és még az is találgatás tárgya, hogy fiú-e vagy lány. De a lányra van nagyobb esély, legalábbis a büszke apuka instagram-posztjai erről árulkodnak.

A színészházaspár a családi életet most már teljesen a gyerekek köré igazítja. Sohasem dolgoznak ugyanabban az idősávban, hogy mindig együtt lehessen a család.

„Ha Blake Thaiföldön forgatna, én pedig Vancouverben ugyanabban az időben, sosem látnánk egymást. Mi egységet alkotunk. A gyerekeink velünk vannak. Így teljesen mindegy, hogy éppen Spanyolországban vagy Utahban dogozunk, együtt bárhol otthon vagyunk” – nyilatkozta Reynolds. 

Fotó: Shutterstock.com

A humor házasságuk titka

A sztárpár azt állítja, boldog házasságuk titka, hogy mindig húzzák egymást. A szellemeskedésnek a rajongóik is nap mint nap tanúi lehetnek a közösségi oldalaikat követve.

Csak néhány kedvenc: Blake születésnapján Ryan feltöltött egy fotót kettejükről, de a feleségét levágta a képről, és aláírta: Boldog születésnapot kívánok csodálatos feleségemnek!

Blake-nek sem kellett több: Ryan születésnapján ő is feltöltött egy fotót csak épp egy másik Ryanről, Ryan Goslingról, és aláírta: Boldog születésnapot, drágám!

A házaspár sokszor nyilatkozott már arról, hogy a humor megkönnyíti az életüket, és mozgásban tartja a kapcsolatukat. Szerintük három dolog kell a jó házassághoz: a romantika, az igaz barátság és a jó szülőség. Ezekre mindennap odafigyelnek, és Blake azt is elismeri, hogy mindig a férjétől kér tanácsot, mert tudja, hogy ő megérti.

Fotó: Shutterstock.com

Még két dolog, ami közös bennük

A divat és jótékonyság. Előbbi elől nem is menekülhetnének el, de nem is akarnak. Blake rengeteg márkának volt az arca, Ryant pedig 2010-ben a világ legszexisebb férfijának is megválasztották.

A divat és az elegancia mindennapjaik része, de soha nem volt saját stylistjuk. Mind a ketten úgy érzik, hogy a stílusérzék a vérükben van, ahogy a jótékonykodás is.

Főleg a természeti katasztrófák károsultjain és szegény családok gyermekein segítenek, kórházban fekvő gyerekeket látogatnak, támogatnak egy gyermekpornó elleni civil szervezetet is.

Ryan egyszer indult egy jótékonysági maratoni futáson is, ami után azt nyilatkozta: „Ha segítesz, az nem csak annak jó, aki kapja, hanem annak is, aki adja. Mi szeretünk adni, és reméljük ezt az érzést a gyerekeink is hamar megismerik."

Címkék: házasság, együttélés, blake lively, ryan reynolds, gyermeknevelés a sztárpár családjában

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!