A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hollywood új kedvencei: Gyönyörűek, romantikusak és három gyerek szülei

Blake Lively és Ryan Reynolds külön-külön is Hollywood kedvence lenne, de a két színész 2012 óta egy párt alkot. Házasságukat rajongók milliói követik és imádják, mert a színészek a mai napig fülig szerelmesek egymásba, mégis sokat csipkelődnek nyilvánosan - jó humorérzékkel. Boldogságuk 2019 októberében még kerekebb lett: harmadik gyermekük érkezével.

Fotó: Shutterstock.com

Mielőtt elkezdődött ez a tündérmese, hosszú utat tettek meg külön-külön is. A Gossip Girl (A pletykafészek) sorozat egykori főszereplője több férfi oldalán is megfordult. Livelyt első nagyobb és ismertebb románca Penn Badgley-hez fűzte, akivel már tizenegy éves koruk óta ismerték egymást, éppen ezért hihetetlen meglepetés volt számukra, amikor mindketten főszerepet kaptak a Gossip Girlben.

A sorozatban szerelmes párt alkottak, de ez nem csak a sorozatbeli karakterükre volt igaz. Blake 2007-ben ismerte el, hogy ő és a Dant alakító Penn szerelmesek. Ugyan a sorozatban több alkalommal is szakítottak, a való életben nagyszerű párt alakítottak, egészen 2010-ig.

Ezután a színésznő Leonardo DiCaprio oldalán kötött ki. A két színész szinte bejárta Európát, álompárnak tűntek, de DiCaprio már akkor sem volt a hűség mintaszobra… Így viszonylag gyorsan szétváltak útjaik. 

RYAN REYNOLDS
1976. október 23-án született. A kanadai-amerikai színész, humorista, filmproducer és forgatókönyvíró pályafutását a Hillside című kanadai szappanoperában kezdte 1991-ben, majd olyan filmekben játszott mint az Ezt jól kifőztük! (2005) és a Nász-ajánlat (2009), a Hölgy aranyban (2015), a Penge - Szentháromság (2004), a Zöld Lámpás (2011) vagy a Deadpool (2016). 2017-ben saját csillagot kapott a Hollywoodi hírességek sétányán.
Ahogy azt ilyenkor mondani szokták: semmi sincs véletlenül. Blake és Ryan Reynolds a Zöld lámpás című film forgatásán találkoztak először, azonban kapcsolatuk szigorúan szakmai alapokon nyugodott.

A film premierje után viszont valami megváltozott. Randizni kezdtek, és az újévet, azaz 2012-t már hivatalosan is új párként köszöntötték. 

Ehhez persze az a sorsszerűség is kellett, hogy Ryannek éppen akkoriban ért véget a házassága Scarlett Johanssonnal. Bizony, sokan talán már nem is emlékeznek erre, de 4 évig ők is tökéletes párként futottak.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 1. számának 8. oldalán!)

Címkék: házasság, együttélés, blake lively, ryan reynolds, gyermeknevelés a sztárpár családjában

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!