A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hagyjuk a pasira a konyhát?

De hát azt sem tudják, merre van!
Jó, ez túlzás, pontosan tudják, mert a frigó is a konyha nevű helyiségben tartózkodik, és abban van a sör.

Fotó: Shutterstock.com

Viccet félretéve, szerintem egyre több pasi főz, amióta a tévéből ömlenek a főzős műsorok, amikben macsó férfiséfek tüsténkednek - vagyis amióta nem ciki.

Azóta nem számít férfiatlannak a főzés, nem az "asszony dolga", ahogy a mosás, a teregetés, a vasalás, a vécépucolás meg a porszívózás, hanem egyenesen menő. Így aztán nagy egóval nekifognak, és főznek, vagyis megfőzik azt az egyet. (Mást nem tudnak.)

Ez az étek csíp, mint az őrült, és valami irtó férfias húsból van, például vaddisznóból vagy orrszarvúból, és általában pörkölt, melyhez a köret egy nagy karéj fehér kenyér. (Nokedlit szaggasson, akinek hét anyja van...)

Na már most. A főzési tevékenységükhöz elengedhetetlenül szükséges egy őrült nagy bárd, amivel a húst kockázzák, és amit már megemelni is kihívás, valamint egy macséta, amivel a hagymát szelik, és a fent említett sör, néhány üveggel. Ami még elengedhetetlen: a közönség, vagyis mi, a csajok.

Tapasztalataim szerint egy férfi sem szeret magában főzni, mert ha senki nem látja, akkor minek.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 3. számának 65. oldalán!)

Címkék: konyha, főzés, férfi a konyhában, örömszerzés, férfiséf

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!