A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Felnézek rád!

Tisztelni egymást. Minden csak ezután következhet. A szerelem, az összetartozás, a közös jövő. Az őszinteség, a bizalom, a hűség.

Fotó: Shutterstock.com

Az igazi párkapcsolatban a férfi férfi, a nő pedig nő. Ez azt jelenti, hogy a férfi képes a férfias erőt, határozottságot, megbízhatóságot képviselni, a nő pedig elismeri ezt. A nő képes a nőies befogadást, lágyságot, odaadást képviselni, a férfi pedig igényli és elfogadja ezt.

Mit tisztelsz bennem?

Csak az a férfi képes vezetni, irányítani egy kapcsolatban, aki úgy teszi mindezt, hogy az a nő számára öröm legyen. Hogy a nő védelemben, biztonságban, mégis szabadon érezhesse magát a férfi mellett. Csak akkor engedi a nő vezetni magát, ha tiszteli a férfit. Ha felnéz rá, megbecsüli. Ha nem így érez, viaskodni fog, és a kapcsolatból kivész a tisztelet.

Csak az a nő tud odaadó lenni, lágy és befogadó, aki védelemben és biztonságban érzi magát a férfi mellett, akit tisztel és szeret, éppúgy, ahogy a férfi tiszteli és szereti őt. Nem igaz, hogy a férfinak izompacsirtának kell lennie ahhoz, hogy tisztelve legyen, ahogy a nőnek sem kell szépségkirálynőnek lenni ahhoz, hogy tiszteljék. Teljesen mindegy, hogy két ember között milyen okból alakul ki a tisztelet, a lényeg, hogy meglegyen.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 7. számának 58. oldalán!)

Címkék: tisztelet a kapcsolatban, a tartós szerelem titka, gottman négy lovasa

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!