A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Ezeket a kérdéseket érdemes feltenni egy első randin

Az első randi minden kapcsolat talán legizgalmasabb eseménye. Az első benyomás nagyon fontos. Lehet, hogy ez az első randi lesz az utolsó, de az is lehet, hogy egy szerelem, egy egész életre szóló kapcsolat első lépése.

Fotó: Shutterstock.com

Fel lehet erre készülni? Talán igen. Bár a legtöbb szakember szerint a legfontosabb már az első randin is, hogy légy önmagad. Ez nem könnyű, s mivel eleinte mindenki szeretné a legjobb arcát mutatni, fontos olyan kérdéseket feltenni, melyekből megismerhetjük a másik valóságos személyiségét.

Mit ne?

Ne vegyünk föl olyan ruhát, amelyben kényelmetlenül érezzük magunkat. Olyan tűsarkú cipőt, amely csinos ugyan, de nem tudunk járni benne. Ha nem szoktunk sminkelni, erre az alkalomra se vigyük túlzásba. Tulajdonképpen az sem jó ötlet, hogy randi előtt menjünk fodrászhoz. A túlságosan tökéletes frizura ritkán természetes, bár azért jobb, mint a zsíros, lenőtt, gondozatlan haj.

Ha sportos cuccokban szeretünk járni, biztosan nem jó ötlet a testre simuló, túlságosan nőcis cucc. Ha szeretjük a természetességet, ne ragasszunk műszempillát és hegyes műkörmöket. Van, akinek mindez jól áll, talán nekünk is, de ezt ne az első randin próbáljuk ki.

Fontos lehet, hogy ne csak mi beszéljünk, hanem hallgassuk, lehetőleg tényleg érdeklődéssel a másikat. Ha olyan dolgokról beszél, amik nem érdekelnek, megpróbálhatunk témát váltani.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2024. évfolyama 6. számának 44. oldalán!)

Címkék: első randi, a legfontosabb kérdések az első randin, 15 kérdés az első randin

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!