A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Egy jó ingyenes app ahol tud, segít!

Sokáig tartotta magát az a tévhit, miszerint az okostelefon elsősorban a pasik játéka. Mára azonban mindenkinek egyértelmű lett: az okostelefon kortól és nemtől függetlenül bárkit levesz a lábáról. Így nekünk, nőknek is nap mint nap segíthet, például a munkánkban.

Fotó: Shutterstock.com

Legyen szó egy iPhone-ról, vagy bármelyik androidos okostelefonról, mindegyikre találunk olyan alkalmazásokat, amelyek jelentősen megkönnyíthetik a mindennapi munkát.

Legyen szó az időnk beosztásáról, vagy dokumentumok, jegyzetek menedzseléséről, minden feladatra találunk megfelelő appot. Válogatásunkba csupa olyan program került, amelyek ingyen használhatók bármelyik telefonon. Ha pedig az ingyenes változat tudása kevésnek bizonyulna, baráti áron bővíthető a tudásuk.

Microsoft To-do: ne felejtsünk el semmit!

Ha valaki a hagyományos tennivalólistákra esküszik, feltétlenül ismerkedjen meg a Microsoft To-do appal. Egyszerűen és átláthatóan vezethetjük benne minden tennivalónkat a bevásárlási listától a napi teendőig bármit.

A legjobb az, hogy figyelmeztet is minket a megadott időpontban, így biztosan nem feledkezünk el sem a munkahelyi tennivalóinkról, sem arról, hogy a gyereket mikor kell edzésre vinni, vagy a számlákat befizetni, ugyanis ismétlődő feladatokat is rögzíthetünk benne. Tennivalóinkat elérhetjük mobilunkon, illetve a számítógépen is.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 9. számának 56. oldalán!)

Címkék: nőket segítő appok, microsoft to-do, trello, microsoft onenote, microsoft lens, enpass

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!