A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Dupla boldogság: sztárok, akik ikreket nevelnek

A szülés maga a csoda, hát még ha ikrekről van szó. Hollywoodban Jennifer Lopez 38 éves, Elsa Pataky 37, Mariah Carey pedig 42 éves volt, amikor ikreknek adott életet. Akadt, aki mesterséges megtermékenyítés után "örülhetett duplán", mások béranyát választották az ikrek kihordásához és világrajöveteléhez. De abban mindannyian megegyeznek, hogy ma ikreket nevelnek. Lássuk, hogyan!

Fotó: Northfoto

Jennifer Lopez - Max és Emme

2009 januárjában érkezett a hír, hogy egy New York-i kórházban megszülettek Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony ikergyermekei. Az akkor 38 éves énekes-színésznő egy kislánynak és egy kisfiúnak adott életet.

Maximilian és Emme showbiznisz családba érkezett, így nem csoda, ha kilencéves korukban már bemutatkoztak a sztárok világában: Ellen Degeneres műsorában tűntek fel, azonnal lázba hozva a világot. Ma, amikor már 14 évesek is elmúltak, komoly karriert kezdtek építeni.

Emme már korábban is megcsillogtatta énektudását: 2022-ben édesanyjával és Shakirával együtt énekelt a Super Bowlon. Maxról viszont nemrég derült ki, hogy érdekli a színészet. Ő szintén édesanyja mellett tűnt fel a Marry Me című romantikus filmben.

Max eleinte nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy a filmbeli szerepet neki kell eljátszania - ám a család segített megtenni ezt a nagy lépést. „Csináld, csináld, élvezni fogod, mondtuk neki, és így is lett. Nagyon jól érezte magát, ma már színész szeretne lenni” – nyilatkozta JLo egy spanyol lapnak.

Testvéréhez képest egyébként Max mindig is visszafogottabb volt. Emme imádja a kamerát és a szereplést, úgy tűnik, nem okoz neki gondot a híres szülők árnyéka. Végül is a tehetség – mind a két oldalról – a vérükben van.

A gyerekek a legnagyobb luxusban élnek, magánrepülőn utaznak mindenhova, és imádnak vásárolni. Bár Lopez és Marc Anthony később elvált, az énekesnő 2011-ben így nyilatkozott: „Örökké tisztelni fogom Marcot mint énekest és előadóművészt. Csodás dalokat alkottunk együtt, ő mindenben támogatott engem. Mindig az életem része lesz, és a gyermekeim apjaként különleges helyet foglal el a szívemben.”

Sarah Jessica Parker - Marion és Tabhita

Fotó: Northfoto

Ugyanabban az évben, mint JLo, csak néhány hónappal később – 2009 június végén – megszülettek Sarah Jessica Parker ikrei is. A Szex és New York akkor 44 éves sztárjának és férjének, Matthew Brodericknek már volt egy közös gyermeke, egy fiú. A sztárpár ikreit béranya hordta ki, és ebből nem is csináltak titkot. A két lány a Marion Loretta Elwell és a Tabitha Hodge nevet kapta.

Sarah Jessica Parker egyébként 1997 óta él boldog és Hollywoodra egyáltalán nem jellemző harmóniában Matthew Broderickkel. Életük botrányoktól mentes, és ez a harmónia a gyerekeken is jól látszik, már amikor valahol feltűnnek, mert egyébként kifejezetten ritkán láthatja a lányokat és az idősebb fiút a külvilág.

Tavaly a Hocus Pocus 2. premierjén lépett a család a vörös szőnyegre, és jól látszott nem csak a köztük levő szeretet, de a hasonlóság is. A lányok imádnak tanulni, és még egyikük sem lépett a világot jelentő deszkákra, ami szüleik szerint nagyon jó dolog, hiszen mindennek megvan az ideje, és most az a fontos, hogy gyerekek legyenek a gyerekkor minden felhőtlen érzésével.

Elsa Pataky - Sasha és Tristan

Fotó: Instagram

A magyar származású Elsa Patakynak és férjének, Chris Hemsworthnak 2014 márciusában születtek ikrei. Az akkor 37 éves Elsa és a Thor filmek sztárja 2010-ben házasodtak össze. Amikor ikrekkel bővült a család, már volt egy kislányuk, India Rose. Az ikerfiúknak a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Center kórházban adott életet a Halálos iramban filmek színésznője.

Sasha és Tristan idén már kilencévesek lettek, és édesapjuk erről a szülinapról egy vicces képpel emlékezett meg az Instagramon. A családi jelenet épp az volt, ahogy Elsa és India Rose az egyik fiú arcát a tortába nyomja. A fotó alatt Chris azzal viccelődött, hogy az ő házukban csak így lehet tortát enni.

És ami azt a bizonyos almát is fáját illeti… Tristan nyolcévesen már feltűnt a Thor: Szerelem és mennydörgés trailerének elején: az erdőben szaladgál egy rövidke montázsban, amely Thor gyerekből felnőtté válását mutatja be. A büszke szülők a film premierjén azt is elárulták, hogy az idősebb lányuk, India is eljátszott egy aprócska szerepet, bár hozzátették: „Nem akarjuk, hogy gyereksztárok legyenek, de ez egy különleges élmény volt, amit mindannyian átéltünk.”

Mariah Carey - Moroccan és Monroe

Fotó: Northfoto

2011. április 30-án Mariah Carey is ikreknek adott életet. Az akkor 42 éves énekesnő egy kisfiút és egy kislányt hozott a világra az egyik Los Angeles-i kórházban. A szülési fájdalmakkal küzdő Mariah-t akkori férje, Nick Cannon vitte be a kórházba, aki állítólag annyira izgult, hogy tévedésből először nem a szülészetre, hanem egy másik kórházi osztályra vitte feleségét.

A kicsik születésükkor nem kaptak nevet, szüleik ugyanis nem szerették volna addig elnevezni őket, amíg nem is látták, milyenek is a babák. Az ikrek végül a Moroccan és Monroe nevet kapták, és már szépen cseperednek. Bár az énekesnő időközben elvált Nicktől, de továbbra is nagy egyetértésben nevelik a gyerekeket, és a közös programokból sincs hiány.

Moroccan és Monroe kétpetéjű ikrek, tehát nem kiköpött másai egymásnak, amiben viszont le sem tagadhatnák anyukájukat, az a fantasztikus göndör hajuk. Az ikreknek már nem ismeretlen a vörös szőnyeg: a Nickelodeon csatorna díjátadóján rendszeresen feltűnnek, sőt, amolyan mini stílusikonnak számítanak, öltözködési kedvüket is édesanyjuktól örökölhették. A szégyenlősséget hírből sem ismerik, és szinte biztosak lehetünk benne, hogy néhány év múlva rendszeres szereplői lesznek a sztárhíreknek.

Amal Clooney - Ella és Alexander

Fotó: Shutterstock.com

„George Clooney felesége, az emberi jogi ügyekkel foglalkozó Amal Clooney ikrekkel várandós” – írták meg az újságok 2017-ben. Nagy hír volt ez, hiszen a filmsztár 1993-as válása óta megrögzött agglegény volt, de a Bejrútban született londoni jogászt, Amal Alamuddint azonban mégis feleségül vette. Az esküvőre 2014 szeptemberében, Velencében került sor, majd jöhetett a gyermekáldás.

2017 június elején Amal két gyereknek, az Ellának keresztelt lánynak és az Alexandernek keresztelt fiúnak adott életet. A pár szóvivője a hír bejelntésekor nem mellőzte a viccet sem: megjegyezte, hogy mindenki jól van, bár George Clooney-t le kellett szedálni, de pár nap múlva ő is magához tér.

Amal és George a kezdetektől fogva mindent megtesz azért, hogy csemetéik gyermekkorát ne bélyegezze meg a nyilvánosság súlya. A hivatalos megjelenéseket messziről elkerülik ikreikkel, de a lesifotósoknak azért kedvelt témája a Clooney család, így egy-két kép után sejthető, hogy ’übercuki’ gyerkőcökről van szó.

Híres szüleik persze hallani sem akarnak arról, hogy a kicsik profi szinten kamera elé álljanak, és valóban ez még nagyon korai is lenne. Hogy aztán később mi lesz? A tehetség és az akarat úgyis utat tör magának…

Címkék: amal clooney, marc anthony, matthew broderick, ikrek hollywoodban, jennifer lopez, max és emme, sarah jessica parker,marion és tabhita, elsa pataky,sasha és tristan, mariah carey, moroccan és monroe, nick cannon, ella és alexander clooney

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!