A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

David Helfgott újra Budapesten

Fotó: Green Stage Production

A világhírű ausztrál zongoraművész, David Helfgott 2024-ben visszatér Budapestre. Helfgott páratlan tehetségével és lenyűgöző előadásmódjával már számos nemzetközi színpadon nyújtott felejthetetlen élményt közönsége számára, 2024. március 17. vasárnap este 6 órától pedig a Dohány utcai Zsinagógában lép újra a magyar közönség elé, hogy felcsillantsa zongoraművészetének ragyogását, és a magyar közönséget is rabul ejtse briliáns zongorajátékával.

Az est programjában Chopin, Liszt, Beethoven és Mendelssohn legkülönlegesebb és legszenvedélyesebb művei szerepelnek, különleges élményt kínálva a komolyzene rajongói számára.

A már gyermekkorában is rendkívül tehetségesnek tartott, Melbourne-ben született David Helfgott 1996-ban került a közérdeklődés fókuszába, amikor az élettörténetén alapuló „Shine" című életrajzi drámát 7 Oscar-díjra jelölték. A David Helfgottot játszó Geoffrey Rush később a legjobb mellékszereplőnek járó Golden Globe-ot is elnyerte. A film sikerének hatására a Helfgott által előadott Rachmaninov Harmadik Zongoraverseny CD-je vált az időszak legkelendőbb lemezévé Ausztráliában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban, és a művész - történelmi pillanatot teremtve - négy egymást követő teltházas koncertet is adott a Sydney Operaházban.  

David Helfgott budapesti koncertjére jegyek válthatók IDE KATTINTVA

Figyelem: a látogatónak a koncert során a zsidó hitéleti előírásokat be kell tartania. Az épületben férfiaknak kizárólag fedett fejjel, nőknek fedett vállal lehet belépni és benntartózkodni.
 

A koncert szervezője a Green Stage Production iroda.

Fotó: Green Stage Production

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!