A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Csillogj, ragyogj, mint a tavaszi nap!

Az idei tavaszi arcfestés lényege a makulátlan, tiszta, szinte angyali arcbőr, és minden, ami csillámlik, ragyog, fénylik, tündököl, legyen az akár szemhéjpúder vagy rúzs.

Fotó: Shutterstock.com

Így készítsd elő az arcodat!

Nagy szerepet kap a finom alapozás és a korrektor. Enyhén fényes, üde árnyalatot válasszunk alapozónak, és csak nagyon kevés púderrel tegyük mattá a kritikus helyeken, például az orron, állon, homlokon.

Az idei trend a csillogó, a fényes, a természetes. Alkalomra használhatunk csillámot az arccsonton vagy a szemöldök vonalán.

A finom arcszínt az eper- vagy a barackszínű pirosító teszi izgalmassá, de idén újra divat a bronzosító is. Fontos, hogy a pirosító árnyalata köszönjön vissza a szemhéjunkon is. Kedvelt szín még a babarózsaszín, melyet az arcon, szemhéjon, sőt, az ajkunkon is viselhetünk.

TIPP!
Vigyázat, az enyhén nedvesen csillogó hatású arcbőr nem jelenti azt, hogy T vonalban zsírosan világítson a bőrünk. Egy kis trükkös matt púdertakarás okvetlenül szükséges, ha zsíros a bőröd.

Még mindig menő a füstös szem!

A visszafogott, halovány alapozóból még erőteljesebben kitűnik a sötét, füstös szem. Alapvetően az ezüst és az arany árnyalatait használjuk a szemhéjfestéshez, de az üde színekkel is játszhatunk, amilyen a türkiz, a zöldes árnyalatok, a tenger kékje.

Akár egyféle harsány színt is használhatunk, a színes szemhéjfestékeknek nem kötelező idén árnyalatokba átcsúszni.

Fotó: Shutterstock.com

Hadd csillogjon a tekinteted!

A szemöldök sarkában, a szemhéj külső csücskében, de a szempillák tövében is gyönyörűen mutat egy-egy csillám vagy glitter. Ha jelenésünk van egy szép tavaszi estén, akár az egész szemhéjunk is tündökölhet a csillámoktól.

Az izgalmas, élénk ajkak hódítanak

A száj színezéséhez megint a fényes rúzsokat használjuk. Új divat a tűzpiros, persze ez nem áll jól akárkinek. Vigyázzunk, hogy a füstös szemek mellet ne legyen túl kihívó a vérvörös rúzsunk, inkább válasszunk finomabb árnyalatot. De a szájfényt semmiképp ne felejtsük el feltenni.

TIPP
Idén tavasszal a rúzs kötelező! A merészek a legvadabb színeket is kipróbálhatják a püspöklilától a kéken át a barnáig. Túl sok rúzs nem létezik, csak rosszul megválasztott szín!

Fotó: Shutterstock.com

Idén a trendszín a korall, a pink és az eper!

Ha jól áll az arcbőröd és a hajad színéhez, bátran használj korall pirosítót vagy a pink bármelyik árnyalatát, amiből a szemhéjadra és a szádra is kenhetsz a harmonikus hatás kedvéért. Ha még egy kis csillám is társul hozzá, igazi kifutóra való sminked lesz.

TIPP:
A metálos fényesség is bejön!
Bármilyen színt használhatunk, ha metálosan csillog. Ha már szép barna a bőrünk, nem is kell szín, elég egy kis ezüst a szempillák fölé, és már kész is a smink.

Címkék: tavaszi sminktrend, csillogás, ragyogás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!