A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Csillogj, ragyogj, mint a tavaszi nap!

Az idei tavaszi arcfestés lényege a makulátlan, tiszta, szinte angyali arcbőr, és minden, ami csillámlik, ragyog, fénylik, tündököl, legyen az akár szemhéjpúder vagy rúzs.

Fotó: Shutterstock.com

Így készítsd elő az arcodat!

Nagy szerepet kap a finom alapozás és a korrektor. Enyhén fényes, üde árnyalatot válasszunk alapozónak, és csak nagyon kevés púderrel tegyük mattá a kritikus helyeken, például az orron, állon, homlokon.

Az idei trend a csillogó, a fényes, a természetes. Alkalomra használhatunk csillámot az arccsonton vagy a szemöldök vonalán.

A finom arcszínt az eper- vagy a barackszínű pirosító teszi izgalmassá, de idén újra divat a bronzosító is. Fontos, hogy a pirosító árnyalata köszönjön vissza a szemhéjunkon is. Kedvelt szín még a babarózsaszín, melyet az arcon, szemhéjon, sőt, az ajkunkon is viselhetünk.

TIPP!
Vigyázat, az enyhén nedvesen csillogó hatású arcbőr nem jelenti azt, hogy T vonalban zsírosan világítson a bőrünk. Egy kis trükkös matt púdertakarás okvetlenül szükséges, ha zsíros a bőröd.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 5. számának 22. oldalán!)

Címkék: tavaszi sminktrend, csillogás, ragyogás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!