A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Csalfaságom története

Ifjú korom ellenére azt kell mondanom, hogy sokszor és csúnyán sérültem a szerelemben.

Fotó: Shutterstock.com

Bárkit is szerettem, abban végül mindig csalódtam… Ráébredtem, hogy egyetlen férfiban nem fogom megtalálni mindazt, amire szükségem van, legalább is jelenleg ez nem tűnik lehetségesnek.

Ráébredtem, hogy talán az lenne a legbölcsebb, ha egyszerre több férfival is találkozgatnék, ahelyett hogy egyikükbe halálosan belezúgok, majd az összetöri a szívemet. Talán több férfi jó tulajdonságai összeadva kiadna egy álomherceget. 

Ami nincs meg A-ban, azt kiegészítené B, és fordítva. Csodálatos terv! – gondoltam, majd azon nyomban el is bizonytalanodtam – ­­­az ilyen nőket, akiknek egyszerre több partnerük van, csúnya szavakkal illetik, lenézik őket, és kiközösítik.

Vagy mégsem? Mért ne lehetne két szerelmem? A férfiaknál vajon miért elfogadottabb a hűtlenség? A poligámiáról miért csak az az eshetőség jut eszünkbe, hogy egy férfinak több felesége van, és ez fordítva nem lehetséges? 

Talán ennek régebben a fajfenntartáshoz lehetett köze, így több nő több utódot tudott világra hozni, de a modern társadalomban, olyan helyeken, ahol még mindig létezik poligámia, ott vajon milyen megfontolás vezérli azokat, akik belemennek abba, hogy több nővel osztozzanak a férjükön?

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 5. számának 48. oldalán!)

Címkék: megcsalás, poéigámia, több szerelem egy kapcsolatban

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!