A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Baráti csók

Két sztár, egy csapat. Nicole Kidman régi barátja Hugh Jackman, akivel az Ausztrália című filmben voltak partnerek. A színésznő szerint álom olyasvalakivel dolgozni, aki ilyen közel áll az emberhez.

Fotó: Intercom

A film férfi főszereplője, Hugh Jackman azt mondta a barátságukról, amibe a filmbéli csók is belefért, hogy azóta ismeri Nicole-t, amióta először jött Hollywoodba. ’A feleségemnél lakott. Ők ketten nagyon összepasszolnak, közeli barátok.

Találkoztam vele sok partin meg eseményen, de függetlenül a feleségemtől, az Ausztrália forgatásán lettünk mi is valóban jó barátok. Csodálatos karakter, remek vele dolgozni. Van benne némi veszélyesség is, ugyanis mindegy, milyen jól ismered, mindig tud meglepetéseket okozni.

Így aztán neked is álladóan a topon kell lenned. Tehetséges, keményen dolgozó és nagyon vicces színésznő.’

Ami meg a korántsem barátinak ható csókot illeti, a színész szerint a rendező, Baz Luhrmann imádja a naplementéket és a csókokat.

’Így a végén elég sokat csókolóztunk – mondta Jackman. – Hogy őszinte legyek, nem ezek voltak a legkeményebb napjaink a forgatáson. De a viccet félretéve, elég kényelmetlen az efféle intimitás vagy hetven ember előtt. Az ilyen helyzet nem igazán pörget fel engem.

Tudom, vannak, akiknél jól működik, de nálam nem. Fontos volt, hogy Nicole-lal – Bazt kihagyva a dologból – megbeszéltük: komolyan kell vennünk ezeket a jeleneteket, akkor is, ha barátok vagyunk. Ha meg akarjuk mutatni a románcot és a szenvedélyt, ahogy felforrósodik a levegő kettőnk között, át kell élnünk.

Egyébként ez az egyik legnagyobb csapda a színész számára. Van úgy, hogy túl jól ismersz valakit, túl családias köztetek a kapcsolat, és a szenvedély szépen kiszivárog a szobából. Mi ketten igazán felnőtt módon és nyíltan megbeszéltük ezt.

Amikor első alkalommal láttam egyben a filmet, a feleségem ült mellettem. És jött az első csók,  jó hosszú, sóvár és lassú. Deb odahajolt hozzám, és azt mondta: »Ez nagyszerű volt!« Szóval ha a feleségedtől ilyen elismerést kapsz, tudhatod, hogy jó úton jársz.’

(forrás: www.thoughtco.com)

Címkék: csók, szenvedély, nicole kidman, barátság, hugh jackman, ausztrália film

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!