A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Az, hogy szeretnek minket, annál nagyobb ajándék nincs!

Peller Anna és Peller Mariann gyerekkorukban azt játszották, amit most csinálnak: műsort vezettek közösen. Anna és Mariann, Mariann és Anna mintha csak ikrek lennének, és ezt nem csak ők mondják magukról, hanem az emberek is összekeverik őket. Már megszokták. Életük az RTL Klub Reggeli című műsorának háziasszonyaként összefonódott, de nem ez az egyetlen munkakapcsolat közöttük.

Fotó: Fejér Gábor

  • Ne rögtön a gyerekkorotokkal kezdjük, hanem azzal, hogy milyen volt az életetek tíz évvel ezelőtt?

Mariann: Jaj, én olyan boldog vagyok, hogy eltelt ez a 10 év! Sokkal kevesebb mind a kettőnkben a görcs és a megfelelési kényszer. Azért a kényszert mondom, mert a megfelelési vágy valószínűleg meg fog maradni életünk végéig. Bizonyos dolgokat megtanultunk elengedni, és ez nagyon ránk fér.

Anna: De Mariann ebben előrébb tart, mint én.

Mariann: Nekem küzdelmesebb volt az elmúlt tíz év. Hosszú évekbe telt, mire megszoktam, vagy inkább elfogadtam, hogy megismernek az emberek az utcán. Az elején azt éreztem, hogy az ismertségem nincs egyensúlyban azzal, hogy még nem vagyok eléggé jó abban, amit csinálok, de ezen már túl vagyok. Akkor nem éreztem jogosnak.

Anna: Ebben annyira különbözünk! Amikor 2008-ban Mariann műsorvezetői munkát kapott az RTL Klubnál, és megjelentek róla az első óriásplakátok, akkor én már azt élveztem, hogy összekevernek vele, és felismernek mint Peller Mariannt. Én arra, hogy ismert legyek, a pályám első percétől vágytam.

Mariann: Jó, de te színésznő vagy. Kiállsz a színpadra, ragyogsz, és ezt élvezed. Valahol megvan bennem is ez az exhibicionizmus, csak én azt gondolom a műsorvezetésről, hogy az a jó műsorvezető vagy riporter, aki az alanyát akarja felemelni, és nem saját magát tolja előtérbe. Azt érzem, hogy az RTL Klub Reggeliben ezt az elképzelésemet meg tudom valósítani.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 12. számának 8. oldalán!)

Címkék: színészi munka, peller anna, peller mariann, rtl klub reggeli, tinédzserkori kövérség, iker lét, televíziós műsorvezető, life tv

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!