A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Állati szerelmes vagyok!

Hogy miért párzanak az állatok? Hát mert olyan jó odabújni, csókolózni, cirókázni, puszikázni...

Fotó: Shutterstock.com

Hogy fajfenntartás meg kihalófélben lévő egyedek? Ugyan már! Én még soha nem hallottam, hogy két tigris arról dumált volna, hogy gyere, Szívem, essünk már túl a szexen, hadd legyenek kistigriskéink, hogy ki ne haljunk!

Olyat viszont már láttam filmeken, fotókon és az állatkertben, hogy elérzékenyülve dörgölődztek egymáshoz, egymás fülébe suttogtak romantikus verssorokat, sőt, csókolózó jegesmedvéket is láttam a budapesti állatkertben, a szeptemberi hőségben, és szerelmes hattyúkat is megleshettem már a Balaton vizén szívecskét formálva a nyakukból.

Mondd, miért szeretsz te mást?

Az egyik régi kutyámba, aki egy formás, jó húsban lévő, ringatózó járású fekete labrador volt, olyan szerelmes lett egy keverék tacskó, hogy majdnem belepusztult a lelki sokkba, amit a céda, hűtlen asszony okozott számára.

Ez a kis rövidlábú nyelvét kilógatva loholt a nagyságos asszony után, még éjszakára sem hagyta magára, ott kuksolt a kapunk előtt, pedig az rá sem hederített, ellenben leszökdösött a falu pénzautomatájához, hogy ott kellesse magát idegen, tehetős férfikutyáknak.

Meg is lett az eredmény, öt darab fura kinézetű, nyafogó kölyök, igaz, egynek közülük feltűnően rövid volt a lába.

Imádom a kis testedet!

Azt mondja a víziló lány a víziló fiúnak, miközben csábos pillantásokat vet rá a szempillája alól: – Gyere, hadd sugdossak valamit abba az icipici füledbe. – Na, sugdossál – mondja flegmán a víziló fiú.

– Hát csak azt, hogy imádom azt a nagy, ormótlan, kétszáz kilós fejedet, meg a tömzsi nyakadat, meg azt a hengeres, szőrtelen, szexi, háromezer kilós kis testedet. – Nocsak – mondja a víziló fiú, és picinykét elmosolyodik a sörtéi alatt. – És mit szeretnél?

– Na mit, na mit – kacarászik a víziló lány, és fülig bele is pirul. – Ugyan már, csak nem szolgáltatunk ingyenmozit ennek a sok hülye állatnak? – dohog a víziló fiú, és ásít egy orbitálisat.

– Nem, nem – suttogja a víziló lány, – hanem lebukunk a víz alá, ahol összepuszikázzuk egymást, ha te is akarod. – Felőlem – vonja meg a vállát a víziló fiú –, ha már ennyire odavagy értem! Csak meg ne fulladjunk. – Nem fogunk, mert az orrlyukunkat azért a víz felett hagyjuk.

Aztán feltűnés nélkül, szép lassan lesüllyedtek, odalent pedig jól összedörgölődztek, és… És hogy honnan tudom mindezt? Hát egy kukkoló ebihal mesélte, aki elejétől a végéig megleste a románcot, a kis szégyentelen.

Nem tudok betelni veled!

Fotó: Shutterstock.com

Köztudott, hogy a nagymacskák, például az oroszlán és a tigris híres a nagy szexuális étvágyáról.

Feljegyzések születtek olyan hím oroszlánról, aki két asszonyával 55 óra alatt 157-szer, azaz százötvenhétszer párosodott. A drezdai állatkert egy oroszlánpárja pedig nyolc nap leforgása alatt nem kevesebb, mint háromszázhatvanszor lett boldog. 

Azért van ez így a nagymacskáknál, mert az asszonyka a szextől egyre kívánósabb lesz, és ha már elkezdte, nem bírja abbahagyni. Így aztán folyton az ura nyomában van, simogatja, harapdálja, nyalogatja, paskolgatja a lusta disznót, míg végre az is hajlandóságot mutat.

Úgy háromezer aktus után aztán megfogan az asszonyka és lenyugszik, lehet nézni a meccset. De kiderült, hogy nem a nagymacskák a legbujábbak.

Az új szexmániásnak egy ausztrál tücsökfaj bizonyult. A hím 3-4 órán belül csaknem hatvanszor tette magáévá a kedvesét – számolt be a Biology Letters című szaklap.

Na, azért az elefántokról se feledkezzünk meg, akik viszont arról hírhedtek, hogy igen ingerlékenyek, amikor elkapja őket a hév. A bikák törnek-zúznak, egymásnak mennek, ami nem csoda, mert már a harmincadik életévüket is betöltik, mire rájuk kerül a sor, és kipróbálhatják férfiasságukat.

Mire idáig eljutnak, tesztoszteronszintjük a normális ötszörösére is felugrik, ezért olyan kis hisztisek. A lányok viszont már 16 évesen elveszthetik a szüzességüket.

Örökre szeretni fogsz?

Nemcsak az emberekre (már amelyikre) jellemző a hűség. Bizonyos állatfajok is egy életre választanak párt.

  • A hattyúk például csak akkor keresnek másik társat, ha az előzőt elvesztették, de előbb tisztességgel meggyászolják, megsiratják az első kedvest.
  • A főemlősök közé sorolt gibbonok is hisznek az örök szerelemben. Mivel nincs munkahelyük, idejüket azzal töltik, hogy egymást simogatják, ölelgetik.
  • Nem állítom, hogy jól néz ki, mégis tiszteletre méltó a hollókeselyű, mert megkörnyékezhetetlen. Már csak azért is, mert az ő társadalmukban jól meg is búbolják a csapodárságon kapott állatpolgárokat.
  • Szintén igen családszerető a gonosz farkas. Ha például egy zord téli napon szemben találjuk magunkat egy vicsorgó falkával, nem árt, ha tudjuk, hogy egyetlen családdal állunk szemben: papa, mama és a gyerekek. Életünkért cserébe esetleg felajánlhatunk nekik egy családi belépőt az állatkertbe.
  • A rágcsálókról úgy tudjuk, hogy imádnak szexelni, méghozzá akárkivel, a préripockok azonban a hűség szobrai. Ők hisznek az egyetlen igaziban, akivel jó összebújni, akit jó fésülgetni, simogatni, és akivel vállvetve lehet átvágtatni az élet viharán. 

Címkék: elefánt, szex, hattyú, biology letters, viziló, farkas, ragcsalok, állati szerelmek, állati gyöngédség, intimitás az állatvilágban, monogám állatok, gibbon, nagymacskák, drezdai állatkert

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!