A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Áldás vagy átok? Híres szülők és gyerekeik

Sztárok és a gyerekeik között sokszor hajlamosak vagyunk keresni a hasonlóságokat. Néha hosszan kutatunk, máskor pedig egyértelmű a gének jelenléte.

Fotó: Shutterstock.com

De vajon milyen érzés a csemetéknek, jobb követni a híres anyát vagy épp apát, ki lehet-e bújni az árnyékukból, vagy pont ezért érdemes egészen mást csinálni? Az általunk kiválasztott sztárszülők és gyerekeik többsége a „nem esik messze az alma a fájától” mondást példázzák. De mindig vannak kivételek…

Cindy Crawford és Kaia Gerber

Cindy Crawford a kilencvenes évek legkeresettebb szupermodellje volt. Gyerekként sokat csúfolták az anyajegyért a szája szögletében, és ő naponta sírva könyörgött anyjának, hogy távolítsák el. Végül maradt, és ez vált később a védjegyévé. Szépsége a mai napig legendás. Sőt, ő az egyik tökéletes bizonyítéka annak, hogy a gének mennyire örökölhetők.

Lánya, a 19 éves Kaia Gerber ugyanis éppen olyan gyönyörű és csillogó, mint az anyukája. Bár elcsépelt közhely, de egymás mellett olyanok, mint egy nővér és egy hugica. Nem csoda, hogy Kaiát is felkapta a modellszakma már 16 évesen. A legnevesebb ügynökségek egyike, az IMG Models ajánlott neki szerződést, amely olyan hírességeket foglalkoztat, mint Gigi és Bella Hadid vagy Christie Brinkley.

De a fiatal lány már dolgozott Calvin Klein, Marc Jacobs, a Chanel, a Versace és a Prada márkáknak is. Cindy egyébként sokáig ellenezte lánya modellkedését. „Anyukám nem akarta, hogy túl korán belekezdjek a modellkedésbe, inkább azt szerette volna, ha sokáig gyerek maradok” – nyilatkozta Kaia, aki szerint vicces, de ő egyáltalán nem látja a hasonlóságot kettejük között.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 1. számának 8. oldalán!)

Címkék: stephen king, híres szülők, j.k rowling, cindy crawford, joe hill, melanie griffith, goldie hawn, híres szülők gyerekei, demi moore, kate hudson, kia gerber, catrine zeta-jones, carrys douglas, rumer willis, dakota johnson, jessica arantes, tiger woods, charlie woods

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!