A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Akarod, hogy megkérjék a kezed?

Ha ezt akarod, akkor fordíts rá sok gondot, hogy puha, sima és esztétikus legyen. Ám ha nem akarsz férjhez menni, akkor is.

Fotó: Shutterstock.com

Az otthoni körömápoláshoz csak egyetlen lényeges dolog kell: idő. Minden más felcserélhető, pótolható. Ám ha rendszeresen (hetente) rászánjuk azt az 1-2 órát a körmünk, kezünk ápolására, az eredmény csodálatos lesz. Harmatos, rózsaszín, bársonyos kéz és fényes, sima, egészséges körmök.

Körömápolás belülről

Először is nagyon nem mindegy, mit eszünk. Ha erős, sima körmöket szeretnénk, minél több fehérjét kell enni, mert az indítja be a köröm növekedését. Ezenkívül kalciumot, cinket, jódot, vasat, valamint C- és E-vitamint kell fogyasztanunk.

Ezeket a vitaminokat és nyomelemeket a legtöbb gyümölcs és zöldség tartalmazza, ám ha tablettában vesszük magunkhoz, keressünk olyan étrend-kiegészítőt, amely biotint és B-vitamin komplexet is tartalmaz.

Először is áztasd be!

A manikűrözés első lépése, hogy illatos, langyos fürdőt készítünk a kezünknek, és 15 percig áztatjuk benne a körmünket, mert akkor könnyebb reszelni, vágni.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 6. számának 22. oldalán!)

Címkék: kézápolás, körömápolás, házi kencék körömre, a manikűrözés menete

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!