A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A varázslat folytatódik

Fotó: Green Stage Production

Világhírű zenészek, köztük Rhoda Scott, Roby Lakatos, Lisztes Jenő és Radics Gigi egyesítik tehetségüket a „Masters & Pieces VOL.II.” koncerten, mely a Dohány utcai Zsinagógában kerül megrendezésre 2024. szeptember 12-én. Az esemény része a 26. Zsidó Kulturális Fesztiválnak, amely a magyar és zsidó kultúrák gazdag örökségét és találkozását ünnepli. Az orgona, hegedű, cimbalom és ének összhangja különleges zenei élményt ígér a közönség számára, bemutatva a magyar zenei szcéna legjavát a történelmi zsinagóga lenyűgöző díszletében.

Folytatódik a nagysikerű koncertsorozat, szeptemberben rendezik meg a „Masters & Pieces VOL.II.” eseményt. A program igazi különlegességekkel kecsegtet: a színpadon olyan élő legendák foglalnak majd helyet, mint Rhoda Scott, a Hammond-orgona mestere, a "Mezítlábas grófnő", aki zsenialításával és kifinomult zenei tehetségével évtizedek óta generációkat bűvöl el, Roby Lakatos, a „különleges cigány fúziós zene” megteremtője, egyedülállóan kreatív és virtuóz hegedűművész, Lisztes Jenő, a cimbalom varázslatos játékának mestere, aki zenei tehetsége, kiválósága, érzékenysége és virtuozitása révén a magyar zenei színtér meghatározó alakja, valamint Radics Gigi, aki 15 évesen nyerte meg Magyarország egyik legjelentősebb tehetségkutatóját 2012-ben, és azóta Magyarország egyik legnépszerűbb női előadójává vált és számos arany- és platinalemez birtokosa lett. 

Fotó: Green Stage Production

A művészek nem csupán kiemelkedő, világhírű zenei programmal készülnek, hanem saját mesterműveiket is bemutatják egyedi stílusukban és interpretációjukban, garantálva a közönség számára a katartikus pillanatokat. Az innovatív zenei megközelítések, a hagyományos és a kortárs stílusok ötvözése történelmi zenei élményt ígér a rajongóknak. Mindezt egy igazán különleges helyszínen, a budapesti Dohány utcai Zsinagógában, mely nem csupán gyönyörű, de rendkívül különleges történelmi és szakrális épület is.

A koncert a 2024. szeptember 8. és 16. között megrendezésre kerülő 26. Zsidó Kulturális Fesztivál keretén belül megrendezésre.

Jegyekért kattintson ERRE A LINKRE!

A látogatónak a koncert során a zsidó hitéleti előírásokat be kell tartania. Az épületben férfiaknak kizárólag fedett fejjel, nőknek fedett vállal lehet belépni és benntartózkodni.

A koncert szervezője a Green Stage Production iroda.

Fotó: Green Stage Production

 

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!