A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A szerelem koreográfiája

Itt a Valentin-nap - van, aki utálja, van, aki imádja. Egy biztos, a Valentin-nap pontosan olyan lesz, amilyenné varázsoljuk. És miért ne tennénk széppé, ha arról szól, hogy megünnepeljük a szerelmet, amely a kedvesünkkel összefűz?

Fotó: Shutterstock.com

Akik izzó kapcsolatban élnek, pontosan tudják, milyen a lángoló szerelem, de ha már jó pár éve tart az együttlét, bizony néha elfeledkezünk arról, milyen érzelmek is sodortak egymás mellé minket. Ez a nap lehetőség arra, hogy elfelejtsük a munkahelyet, a villanyszámlát, a gyerek intőjét, és csakis egymásra figyeljünk szívünkkel, lelkünkkel. Adjuk hát meg a módját. 

Pihe-puha fészek

A Valentin-napi fészek bárhol lehet, ahol biztonságban és kényelemben érzitek magatokat. Lehet ez a jól bevált otthon hálószobája, de egy motelszoba is, ha van benne valami személyes és romantikus, amire jó lesz emlékezni.

Mindenképp kell néhány gyertya, lágy zene, és egy bódító, édes illat. Utóbbi akár füstölővel, akár illóolajjal elérhető. Megfelelő illat az Ylang-Ylang, az Ópium, de a Geránium is. Csepegtess pár cseppet az aromalámpába, és máris megszületik a szoba varázsa.

Ünnepi öltözék

Ne gondolj kosztümre és keményre vasalt blúzra. Ezen a napon a megfelelő ruha selymes tapintású, kissé lebegő, akár még áttetsző is lehet. A lényeg, hogy engedje érvényesülni alakod szép formáit, és a kedvesed könnyen ki tudjon bogozni belőle. A szép fehérnemű, a magas sarkú szandál vagy papucs és a selyemharisnya szintén erősen vágyfokozó.

Fotó: Shutterstock.com

Bájital

Ez a nap nem alkalmas a sörözésre, ma valami bódítóbbat, pezsdítőbbet, romantikusabbat kell kortyolni. Minél illatosabb, édesebb például egy bor, annál jobban hat az érzékekre. A habzóborok vagy pezsgők még inkább alkalmasak az érzékek beindítására. És vigyázz! Nem szabad sokat fogyasztani, csakis apró kortyokban igyátok, hogy legyen ideje a szervezetnek a felpezsdülésre.

Hullámok simítása

A fürdőkádban is pezseghettek! Ha kellő méretű a kád, díszítsd ki a fürdőt apró gyertyákkal, rózsaszirmokkal, melyek a vízben úsznak. Legyen ott két méretes, puha törülköző is. A vízben úszkálhatnak még szívet formázó fürdőpralinék, majd fel is habosíthatjátok illatos fürdőhabbal. A villany ne égjen, elég a gyertyák fénye, a vízbe érve pedig beszélgessetek kedves, nyugtató emlékekről, és simogassátok egymást, ahogy a tenger hullámai teszik.

Édes érintések

A hullámok simítását a száraz, puha ágy selyme váltja fel, ahol folytatódhat a masszázs. Felváltva masszírozzátok egymást szeretettel és lágyan, lassú mozdulatokkal. Az Ylang-Ylang a szerelem virága, édeskés illata afrodiziákum, a lelket simogatja, miközben kedvesed érintse a testedet.

A szerelem ereje

Fotó: Shutterstock.com

A testi szerelem ezen a napon legyen lágy, lassú, halk, áhítatos. Teljesítsd a kedvesed vágyait, de ne azonnal, hadd vágyakozzon utána minél tovább. Ne engedd, hogy az együttlétek elszürküljenek, a szex maradjon ünnep, te pedig istennő. De hogy válhatsz a szemében istennővé?

Rendszeresen kérj és fogadj el tőle dolgokat, hogy érezze, drága kincs vagy, melynek megszerzéséért tennie, adnia kell. Bármilyen vagánynak tűnik is a szemedben egy emancipált, a szexben is egyenjogú nő, ne kezdeményezz. Csak légy ellenállhatatlanul szexi, kedves és nőies, és türelmesen várd meg, amíg ő lép.

Vágyfokozó finomságok

A húsok, halak széles repertoárja, gyümölcsökkel, zöldségekkel, egzotikus fűszerekkel elkészítve kiváló kulináris élvezetet jelent, emellett a szerelem felélesztését, a szexuális élet virágba borulását szolgálja.

A hangulatjavító bor és a csokoládé ugyanakkor inkább pszichológiai szempontból tekinthető afrodiziákumnak, orvosi szempontból nem. Az osztriga természetes szexuális vágyfokozó, a kagylónak már a megjelenése is szexis. Hogy ennél azért konkrétabbak legyünk: az osztriga jelentős mennyiségű cinket tartalmaz, amely ösztönzi a férfi nemi hormon (tesztoszteron) termelését.

A tojás a férfiak számára valóságos erőmű. Rengeteg vitamin és hasznos fehérje található benne, az olajos hal tele van értékes, speciális omega-3 zsírsavakkal, amelyek javítják a vér folyékonyságát. A szexuális vágyserkentésen kívül egyébként rengeteg hasznos hatásuk van a szervezetre.

A gyömbér már az iszlám vallás szent könyve szerint is afrodiziákum, és valóban lendületet visz a szexuális életbe. Fűszerként nem csak kulináris élvezeteket okoz, de javít az együttlét minőségén az ágyban is. A kámaszútrához ajánlott kiegészítő a gyömbértea.

(Forrás: hazipazika.com)

Címkék: afrodiziákum, valentin-napi vágyfokozók, vágyfokozó illóolaj

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!