A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A Ridikül számokban

A Ridikül 150. adásának felvétele után, amikor a stúdióban már csak a munkatársak tartózkodtak, a műsorvezető, a vezető szerkesztők, Varga Kriszta és Szegedi Judit, a szerkesztők egy része, a gyártásvezetők, Blázy András, Makkos Zsolt és Szabó Gábor, a jubileumi adás rendezője, Kovács Gabriella, a vezető operatőr, Oláh Zoltán, az operatőrök, a sminkesek, fodrászok és a stylist, a stúdió és a közvetítőkocsi személyzete és az adás többi munkatársa, egy hatalmas tortával ünnepelte meg az egy éve indult műsor 150.adását.

Fotó: Várszegi Sándor

A 150 adás alatt 604-en ültek a fehér székekben a Ridikül díszletében, a szűk egy év alatt. Voltak, akik többször is eljöttek hozzánk, így 471 különböző vendég fordult meg eddig a stúdióban: 252 ismert hölggyel, 134 ismert úrral, és 85 szakértővel és/vagy civillel beszélgetett Jakupcsek Gabi az összesen 58 forgatási nap alatt. A stúdióban minden forgatási napon ötvenen foglalnak helyet a nézőtéren, akik élőben láthatják a beszélgetéseket, még mielőtt a vágóasztalra kerülne. 10 500 percnyi (175 órányi) anyagból vágtuk meg a 150-szer 44 percet! Mindezen közel száz ember dolgozik hétről-hétre. Ezen felül körülbelül húszan az előkészítésben, díszletek, főcím, zene kitalálásában, elkészítésében vettek részt. A háttérben is hatalmas anyagmennyiség mozog: ehhez a százötven adáshoz 99 bejátszó készült, de a munkatársak felvettek 684 darab háttérinterjút, amelyek összesen 2,129,644 karakter hosszúságú szöveget alkotnának, ha egybeírnánk őket. A százötven adás teljes háttéranyagainak ugyanígy összeadott hossza 5,681,225 karakter. A munka méretét az is mutatja még, hogy a munkatársaink által jól ismert rendszeremailekből, amelyek egy adás háttéranyagainak elkészültét, a szereplők szervezésének fázisait és más, ehhez hasonló fontos eseményeket jeleznek a stáb megfelelő tagjainak, összesen 16,885 darabot küldött ki a rendszer.

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!