A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

A fodrász, aki modellt áll

VÖRÖS ANETT, aki másodmagával a Ridikül vendégeinek fodrásza, semmiben sem mondható szokványosnak: egyedi stílusérzéke nemcsak az általa kreált frizurákban, hanem az öltözködésében, sőt, még a hobbijában is megnyilvánul.

Vörös Anett
Fotó: Pitrolffy Zoltán

Életét behálózza a divat, olyannyira, hogy alkalomadtán nemcsak a modelleknek készíti el a haját, hanem ő maga is modellt áll. Így vall magáról és munkáiról:

„Kicsi korom óta érdekel a divat világa, így miután elvégeztem egy kétéves divattervező-stylist iskolát, a fodrászat felé fordultam, hogy egy másik, divathoz kötődő szakmában is kipróbáljam magam. Ennek most már öt éve, dolgoztam már a Híradóban, fotózásokon és forgatásokon is.

Egy frizurát mindig az első benyomás nyomán, a vendég személyisége, ruhája, sminkje alapján készítek el, de megkérdezem azt is, hogy ő mit szeretne, és végül a kettőnk elképzelését gyúrjuk össze. A cél, hogy nekik tetsszen, és magabiztosnak érezzék magukat a kamerák előtt. A nagy művészek tudják, mi áll jól nekik, ők gyakran a már bevált szakembereiken kívül nem is bízzák magukat másra, és teljes sminkben, frizurával érkeznek a forgatásra.

A férfiak haját általában én készítem el, ez egy kétperces művelet; ellenben a nők frizurája személyenként körülbelül húsz percet vesz igénybe. Leginkább utcai hajviseleteket készítünk, így az extremitás a fotózásokra marad. Magam is sokféle vad hajformát és -színt kipróbáltam már, sőt, tinédzserkorom óta gyűjtöm a tetoválásokat is, jelenleg nyolc darab van rajtam, de ezeket gondosan takarom a forgatások alatt, és csak hosszú ujjúban dolgozom, ne zavarja a vendégeket – nem biztos, hogy mindenki olyan nyitottan állna a dologhoz, mint Ganxsta Zolee anyukája, Kassai Ilona, aki már amúgy is szokva van ehhez a stílushoz.

Mivel gyerekkorom óta táncolok, a divat mellett ez a másik szenvedélyem, és az egész világon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő koreai popkultúra. Immáron hat éve vagyok egy koreai karaoke klub előadója, ahol énekelek és táncolok is, a stílust pedig a 2012-ben nagy sikert aratott Gangnam Style-hoz tudnám hasonlítani, csak színvonalasabb kiadásban, bonyolult, tört ütemekkel, összetett koreográfiával. A dalszövegek miatt pedig a nyelvtanulást is elkezdtem, és ennek köszönhetően ma már folyékonyan olvasok koreaiul.

Mivel spirituális beállítottságú vagyok, hiszem, hogy a testi-lelki folyamatok összefüggnek, és az a legfontosabb, hogy belül jól legyünk, legyen önbizalmunk. Szeretem hallgatni az idősebb hölgyvendégek élettapasztalatait, amelyekben magamra ismerhetek."

Címkék: ridikül, haj, modell, tetoválás, frizura, fodrász, korea

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!