A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mentesen is érdekesen

Az inzulinrezisztencia, az ételintolerancia, az ételallergia nagyon sok embert érint. Ha valami miatt másképp kell enni, inni, élni, az első reakciónk a rosszkedv a lemondás miatt. Hosszú idő telik el, mire a saját tapasztalatokat, trükköket összegyűjtve kialakítjuk új, színes, finom, sőt gasztronómiai kalandokkal teli életmódunkat. Jó hírünk van, közben a világ is változik, egyre több cukrászdában figyelnek az ilyen-olyan ételérzékenységekre, mutatós receptkönyvek is segítségünkre vannak és a legnagyobb szenzáció, hogy lassan már egy összejövetelen sem kell ásványvizes poharat szorongatni a borozók között. Erről beszélgetünk ez alkalomból, itt lesz velünk: Kövérné Kalmár Mónika cukrászmester, gasztroblogger, Evans Victoria nemzetközi borakadémikus, Benczur Sándor cukrászmester és Szabó Lucia dietetikus.