A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Vigyázz az erődre, lopják!

Régóta tudjuk, hogy vannak emberek, akik a másik ember energiájából töltekeznek. Hogy ezt tudatosan csinálják-e, vagy egyszerűen csak beépült a játszmázás a viselkedésükbe, nem tudhatjuk. Az viszont biztos, hogy energiát lopni nem lehet büntetlenül.

Fotó: Shutterstock.com

Az életerőt, energiát optimális esetben a természetből, az univerzumból nyerjük, és nyilván az egészséges életmódunk, valamint a szeretet, az öröm és akár egy őszinte ölelés is feltölt energiával. Vannak olyan ismerőseink, emberek, akik mentalitásukkal, szokásaikkal rendszeresen az agyunkra mennek.

VIGYÁZZ, VÁMPÍR!
A mások életerejéből táplálkozókat arról ismerhetjük fel, hogy a szó szoros értelmében lefárasztanak. Elég eltölteni velük egy negyedórát, és azon kapjuk magunkat, hogy a szemhéjunk elnehezül, vállunkon, karunkon mintha ólmos súlyok lógnának, álmossá, ingerültté és kedvetlenné válunk akár napokra is.
A közelükben néhány perc is elég, hogy úgy érezzük, már képtelenek vagyunk koncentrálni, szédelgünk, vagy éppen a gutaütés kerülget.

Ilyenek például a nagy panaszkodók, akik alig várják, hogy valakit elcsíphessenek tíz percre, és rázúdíthassák az életük és a világ minden keserűségét, kilátástalanságát.

Mások meg addig kötözködnek, amíg ki nem tör a balhé, amitől mindenki ideges lesz, mire az ő vonásaik kisimulnak, lelkük mosolygós békére lel.

Ezek a hétköznapi energiarablók talán nincsenek is tudatában annak, hogy a környezetük mennyire megsínyli a viselkedésüket, hogy a családtagjaik, szeretteik energiaszintje megcsappanhat, és ha ez a helyzet állandó, például egy együttélés során, akkor meg is betegítheti őket.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 1. számának 52. oldalán!)

Címkék: energiaszint, energiavámpír, hétköznapi energia lopás, így védekezz a vámpírok ellen, spiritiualizmus

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!