A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Vannak szörnyen idegesítő emberek. Vagy csak nekem megy az agyamra mindenki?

Bizony, el kell dönteni, hogy az idegesítő jelző lehet-e egy általános jellemvonás, vagy senki nem idegesít mindenkit. Tehát?

Fotó: Shutterstock.com

Talán csak arról van szó, hogy egyes emberek bizonyos tulajdonságai rosszul hatnak más emberekre, és ezek, akik talán nincsenek is olyan sokan, megbeszélték, hogy ők a mindenki. Uh.

Okoskodó mindentudó…

Na de máris itt egy rettenetesen idegesítő tulajdonság. Amikor valaki mindent (is) jobban tud. És ennek hangot is ad, méghozzá a falon is áthatoló hangon, hogy ember ne legyen, aki nem hallja. Ezekkel az emberekkel felesleges vitatkozni, mert úgysem hallanak meg mást a saját hangjukon és véleményükön kívül.

Csakhogy a legnagyobb butaság megengedni magunknak azt, hogy az ilyen mindentudók miatt idegeskedjünk, hiszen pontosan tudjuk, hogy a tudásuk hamis. Sem vitatkozni, sem győzködni nem érdemes őket, egyszerűen rájuk kell hagyni, hogy nekik van igazuk. És továbbmenni.

Ilyen is, olyan is. Milyen is?

A másik irritáló embertípus nem jellemezhető pontosan, mert pont attól olyan idegesítő, hogy egyik nap ilyen, a másik nap meg olyan.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2024. évfolyama 3. számának 45. oldalán!)

Címkék: stressz, energiavámpír, önimádó, mindentudó, okoskodó, patkány kísérlet

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!