A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szerelemben, karanténban

Ádámnak és Évának hívják őket, de nem az édenkertben dolgoznak. Nem a paradicsomban.

Fotó: Shutterstock.com

Ádámnak legfeljebb paradicsommal akad olykor dolga: árufeltöltő ugyanabban a hipermarketben, ahol Éva pultos. Pár hónapja még a lány is árufeltöltő volt, és gyakrabban lophattak maguknak egy-egy titkos pillanatot a polcok között. Még a kollégáik előtt is titkolják a szerelmüket, mert tudják, a tűzzel játszanak.

A szabályzat sok mindent tilt, különösen a dolgozók közti szerelmi kapcsolatot. És az állását egyikük sem akarja elveszíteni: égető szükségük van arra a nyomorult pénzre, amit kizsigerelve, hétvégét sem nagyon ismerve keresnek meg ezzel a lélekölő munkával. A vevők a legfárasztóbbak a nemegyszer agresszív reakcióikkal. Úgy érzik, rajtuk, a két kisemberen kell levezetniük a frusztrációjukat.

De Ádámnak és Évának is segítenek a másik bizalmas félmosolyai.

Ám amióta a lányt pultossá léptették elő, mindkettejüknek nehezebb. Nem tudják titokban megérinteni egymás kisujját, bőrét a polcok között. Ez a pillanatnyi melegség is elérhetetlenebbé vált.

És egyik nap, amikor mind a ketten hátramennek szusszanni egyet, Éva elveszti a fejét. Berántja Ádámot a folyosón egy toronnyi befóliázott ásványvizes palack mögé, hogy mohón megcsókolja. A kelleténél hosszabban.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 5. számának 34. oldalán!)

Címkék: szerelem, karantén

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!