A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szerelem Indiában

Sem előtte, sem azóta nem történt velem hasonló. Elmesélem úgy, ahogyan volt. El kell mondanom, mert az a szerelem változtatta meg az életemet.

Fotó: Shutterstock.com

Holott szépen éltünk a férjemmel. Házasságunk tizenegy éve alatt két kisfiunk született. Igaz, már nem szerettük akkora szenvedéllyel egymást, mint ismeretségünk kezdetén, de még mindig voltak szép éjszakáink. Bár egyre ritkábban. Robi, a férjem egy külkereskedelmi cégnél dolgozott, s az nem volt éppen a legnyugisabb hely. Komoly küzdelem folyt a jó külföldi állásokért. De Robi jól keresett, és mivel én angoltanárként magánórákat adtam, szépen ki tudtam egészíteni a jövedelmünket.

Kialakult életünk volt. Robi hétre járt teniszezni, kilencre dolgozni. Én reggel ledobtam a gyerekeket, egyiket óvodába, másikat iskolába. Utána hazaugrottam rendet csinálni, eltüntetni a reggeli rohanás nyomait. Aztán lementem az edzőterembe, vagy kimentem futni a szigetre. Majd bevásároltam, és főztem valamit.

Danikámért fél négyre, a kis Robiért négyre mentem a suliba. Ha órám volt, vagy Robi hazaért addigra, mondjuk ritkán, vagy jött a bébiszitter, egy kedves egyetemista lány, aki imádta a fiúkat. Este mindig együtt vacsoráztunk, többnyire meleget. Ehhez ragaszkodtam. Aztán átnéztem Robika leckéjét, megfürdettem őket, olvastam Danikának.

Most, hogy így leírom, elég egyhangúnak tűnik. És persze az is volt. De akkor nem éreztem annak.

Robi kinevezése Delhibe már régen napirenden volt. Sokat dolgozott érte. Én bele sem akartam gondolni, hogy milyen lenne az életünk Indiában. Jól éreztem magam itthon, barátaim, szüleim Pesten éltek, és egy-két hétnél többet soha nem töltöttem külföldön. Nem jártam még Európán kívül egyáltalán.

Eléggé megrémültem, amikor az utazásunk valósággá vált. Féltem mindentől. A fertőzésektől, a bogaraktól, a melegtől, attól, hogy én mit fogok ott egész nap csinálni.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 2. számának 54. oldalán!)

Címkék: szerelem, india, megcsalás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!