A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Szellemeink köztünk vannak, csak már nem látjuk őket

Miért van az, hogy azokról, akik azt gondolják, hogy Isten s a szellemvilág létezik, azt mondják, hívők. Holott azok sem hitetlenek, akik úgy vélik, felsőbb hatalom nincs. Csak éppen ők az ellenkezőjét hiszik, hogy ugyanis Isten, angyalok, szellemek és kísértetek nem léteznek.

Fotó: Shutterstock.com

Kinek van igaza?

Honnan tudhatnánk?

Hiszen a hit olyan dolgok tudása, mely dolgokat bizonyítani nem tudunk. Tény viszont, hogy amióta létezik az emberi társadalom, mindig voltak tagjai, akiket a közösség arra használt, hogy kapcsolatot tartsanak a túlvilág erőivel.

Nevezzük őket varázslónak, jósnak, papnak, mágusnak vagy boszorkánynak, egy biztos, az embereknek szükségük van rájuk. És valamiképpen szükségük van a szellemekre is. A jó szellemekre persze, akik járatosak a múlt és a jövő titkaiban, és csak jót jövendölnek. Bár attól tartok, hogy a szellemidézők rémülten menekülnének, ha egy megidézett kísértet valóban megjelenne.

Szellemek márpedig vannak

Sok vallás és keleti filozófia szerint életünk és halálunk egy körforgás, egy tanulási folyamat. Halálunk után odaát, a szellemvilágban lelki vezetőnkkel megbeszéljük, kiértékeljük az előző életünk során tanultakat, és megtervezzük következő életünket.

Újratestesülés előtt a köztes létben bolyongunk. Addig születünk meg mindig újra erre a földre, amíg a kapott leckét meg nem tanultuk. A régi szent iratok soha nem tagadták a szellemek létezését, a halottlátást, a szellemidézést, de szigorúan tiltották. A spiritualitást a papság fenntartotta magának és kiválasztott prófétáinak, akik azt hirdették, a mágiának nincs kezdete, és nincs vége sem.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 8. számának 22. oldalán!)

Címkék: buddha, mózes, jung, hermés, tibeti halottaskönyv, szellimidézés, szellemgyógyászat, john bell, köztes lét, gyógyító szellemek

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!