A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Sophie Marceau, a lefegyverzően természetes szépség

"Sosem gondoltam, hogy szép lennék. Fotogén vagyok, és ez a legfontosabb!" - a most 51 éves Sophie Marceau mindig is így vélekedett önmagáról.

Fotó: Shutterstock.com

A moziba járók végigkísérhették, ahogyan a Házibuli bájos arcú szerelmes tinijéből, Sophie Marceau-ból szívdöglesztő Bond lány válik. Az 1966-ban Párizsban született színésznő azóta túl van az ötödik X-en, és most ő az európai filmes világ dámája.

Szexepil, vonzó külső és tehetség, ez benne mind megvan. Egy nagyra becsült, befolyásos és elismert művész, akit nem lehet csupán azzal a szóval leírni, hogy színésznő. Mert rendező és forgatókönyvíró is, valamint író,

Apró hazugságok című könyve 2003-ban jelent meg. Azonban kvalitásain túl ő a franciák lefegyverzően természetes szépsége, mely jelzőt ő a mai napig határozottan elutasítja.

Sophie Danièle Sylvie Maupu, ez ugyanis a színésznő eredeti neve, karrierjét is a már említett sokoldalúságának köszönheti. Nem a genetikának, hanem annak, hogyha kell, szexszimbólum, de pár fiús ruhában a suhanckinézet is könnyedén megy neki.

1980-at írtunk, amikor Sophie édesanyja figyelmét felkeltette egy hirdetés az újságban, melyben tiniket kerestek reklámfilmekhez. Ennek a fotózásnak köszönheti Marceau a karrierjét, mivel a képek megtetszettek a Házibuli című film kasztingosának, így behívták a szereplőválogatásra.

Ekkor Sophie mindössze 13 éves volt, de a mai napig is rendre ezzel a szerepével azonosítják. Nem azért, mert nem volt még legalább ötven kiemelkedő film, melyben játszott, hanem mert kortalan szépség, aki keveset változott az évek alatt első szerepéhez képest.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 7. számának 72. oldalán!)

Címkék: hollywood, mozi, vonzerő, sophie marceau, sophie danièle sylvie maupu, báj, szexepil, bond-lány

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!