A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Nem nagy ügy, ugye?

Túl sok. Mindig is ezt gondoltam Emeséről. De Emese a legjobb barátom barátnője, és az ember megtanul együtt élni a legjobb barátja barátnőjével, pláne, ha azt érzékeli, hogy a barátja a föld felett lebeg vele, szárnyra kap mellette.

Fotó: Shutterstock.com

Emese fiatalabb nálunk, és vibrál. Képes egyszerre három dolgot csinálni, és ha hallgat, sosem tudni, gondolatban épp merre jár.

Emese szeret felszabadultan kacagni, és ilyenkor úgy érzem, talán tud valamit az életről, amit én soha nem értettem meg, tudja a titkot, amit én hiába kerestem mindenfelé, könyvekben, szavakban, ölelésekben, kalandokban. Emese túl sok, de a fura dolgai ellenére is van benne valami ellenállhatatlan. 

Egyik ilyen fura kis dolga, hogy a hangomat sokszor összetéveszti a legjobb barátom hangjával. Ülünk hármasban valahol, ő a kütyüjével babrál, és amikor felnéz, látom a zavart a tekintetében: nem tudja, melyikünk szólt hozzá. Aztán zavarában felkacag, és mi vele nevetünk.

Emese a legjobb barátomnak nem sok. De egyvalami őt is zavarta. Ha mentek valahová, Emese szinte mindig a mobilját bámulta. Közben simán tudott a barátommal is beszélgetni, de nem nézett rá, vagy csak elvétve, rendíthetetlenül a barátnőivel csetelt. A szembejövő gyalogosokra sem figyelt, ezért a legjobb barátomnak félre-félre kellett húznia őt az útból.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 2. számának 42. oldalán!)

Címkék: szerelem, párkapcsolat, kütyümánia

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!