A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Nem kopik és nem kenődik... Sminktetoválás, de csak finoman!

Ha nem akarsz a romantikus vacsora után a fogadra ragadt rúzs miatt aggódni, ha a szerelmes éjszakát követő reggelen nem szeretnél szétpancsolt szemhéjtussal bámulni kedvesedre, ám smink nélkül sem szívesen mutatkozol, akkor itt a megoldás.

Fotó: Shutterstock.com

A tetovált smink nem mosható le, éjjel-nappal az arcunkon marad. Nagyobb és élénkebb tőle a tekintet, vérrel telibb a száj, formásabb a szemöldök.

Vannak viszont olyan élethelyzetek, amikor nem szerencsés égővörös szájjal, vastag éjfekete szemhéjtussal, csillámporos szemhéjjal megjelenni.

Az sem baj, ha az ember meghagyja a megújulás lehetőségét, hogy ne legyen mindig egyforma az arca például teniszpályán, disznóvágáson, szülői értekezleten vagy a vasárnapi családi ebéden.

Tetoválás, mintha nem is lenne

A megoldás az a sminktetoválás, amely olyan, mintha ott sem volna. Egy finom vonal a szempillák tövében, nem is muszáj, hogy fekete legyen, ha a színeinkhez jobban illik a szürke vagy a barna. Az sem muszáj, hogy vonal legyen, elegendő talán, ha megduplázzák a szempillák tövét.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 11. számának 16. oldalán!)

Címkék: gőz, szauna, sminktetoválás finoman, előrajzolás az arcon, sebesedés sminktetoválás után, extrém környezet

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!