A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Mit is kívánhatnék így ötvenen túl!

Mit is kívánhatnék én így ötvenen túl az új évre. Először is természetesen azt, hogy teljesüljön minden pasiálmod, fiatal barátnőm.

Fotó: Shutterstock.com

Én már nem kívánok álompasit magamnak, megelégszem azzal, aki van. Örülök, hogy ismerem minden hóbortját és szokását. Már megtanultam alkalmazkodni hozzá, és ő hozzám. Valószínűleg ez egy másik emberrel már aligha menne.

Érdekes olvasnom azonban, hogy milyennek képzeled te az álompasit.

Szeretnél egy olyan fiút, aki beköti a mosógépet, elintézi, hogy elvigyék a régit? Aki virágot hoz a névnapodra, élvezi és érti a humorodat. No, és persze szeret.

Bizony ezek fontos dolgok. Én azonban már így ötvenen túl azt hiszem, más dolgokat tartok elengedhetetlennek egy jó kapcsolatban. Nekem már kevésbé fontos, hogy az illető jóképű legyen, megelégszem azzal, ha tiszta, ha miután felkelt, fogat mos és megborotválkozik.

Nekem már kevésbé fontos a romantika. Már nem haragszom meg azért, ha elfelejt virágot hozni a születésnapomra. Megelégszem azzal is, ha ágyba hozza a kávét, és boldog szülinapot kíván.

Én már nem várom el, hogy hívja fel a szerelőt, ha elromlik a mosógép, és ha nem érdemes megcsinálni, hát vegyen újat. Hiába is kívánnám, mert nem ő, hanem én osztom be a pénzt. Szóval nekem kell kitalálnom, hogy hol húzom meg a nadrágszíjat, hogy teljen az új mosógépre. S hogy főzzön, és hogy jól? Nekem szerencsém van. Az én pasim imád főzni, és tud is.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2021. évfolyama 1. számának 41. oldalán!)

Címkék: a jó társ, a férfi értékei ötvenen túl

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!