A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Minden gyereknek boldog mosolyt karácsonyra!

Túl hosszú az a bizonyos karácsonyi ajándéklista, vagy inkább az azon szereplő ajándékok értéke okoz fejtörést? Akkor talán még épp időben jön egy kis segítség, hogyan ébreszd rá csemetédet az ünnep lényegére.

Fotó: Shutterstock.com

Mindannyian azt szeretnénk, ha a karácsony tökéletesen boldog lenne az egész család számára – különösen egy ilyen kihívásokkal teli év vége felé közeledve. És mi mástól lenne szebb, jobb, örömtelibb, mint attól, hogy a gyerekeket boldognak látjuk? Ha arcukon mosoly jelenne meg már december 24-én az ajándékbontásnál, és le sem törlődne onnan az ünnepek végéig…, vagy inkább jövő karácsonyig.

Hogy ehhez mi kell? Sokan úgy gondoljuk, hogy a béke és szeretet mellett azok az ajándékok, amiket a gyerkőc kinézett magának. Ennek érdekében mindent elkövetünk, hogy meg tudjuk vásárolni mindazt, amire ő vágyik – legyen szó babakonyháról, ovisoknak szánt, élethű és persze méregdrága sportautóról, videojátékról vagy épp drága mobiltelefonról.

Ha te is épp azon gondolkodsz, hogyan teremts elő még több pénzt, hogy a gyerek(ek) minden álmát megvalósítsd, akkor most arra kérünk, vegyél mély levegőt, és felelj őszintén a következő kérdésre. Nem lenne-e jobb, ha drága ajándékok helyett ráébreszthetnéd szemed fényét az ünnep lényegére? Ha a válaszod, „de, persze, naná”, akkor néhány konkrét ötlettel megpróbálunk segíteni neked ebben.

A kicsikkel könnyebb?

Nem azt mondjuk, hogy a bölcsis, ovis korosztállyal egy perc alatt meg lehet értetni, hogy a Jézuskától kért ajándékok többsége idén biztosan nem lesz ott a fa alatt, de esetükben még működnek például a kissé furfangosabb megoldások. Arra célzunk, hogy még viszonylag könnyedén lehetsz okosabb náluk – tisztelet a kivételes kis zseniknek, persze.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 12. számának 46. oldalán!)

Címkék: karácsony, karácsonyi ajándéklista, saját készítésű ajándékok, ovisok karácsonya, kisiskolások karácsonya, drága ajándékok helyett

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!