A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Minden életkorban másként választunk

A szerelem valóban minden életkorban más. Másért leszünk szerelmesek huszonöt alatt, s másért ötven fölött. Mert más a fontos.

Fotó: Shutterstock.com

Igazad van, amikor az ember annyi idős, mint te, a nő még változik. Még keresi a helyét az életben, keresi önmagát kívül és belül. Próbálgatja a frizurát, a ruhát, a sminket, mi áll jól neki. Keresi a hivatását, a hovatartozását. Még nem tudja eldönteni, ki legyen. A dögös férfifaló, vagy az unatkozó, nekem nem fontos típusú frigid, esetleg a ragaszkodó, ábrándozó szerelmes.

Ezeket a szerepeket sorra ki kell próbálnia. Ezért gyakori ebben a korban, hogy a fiatal nő idősebb, bölcsebb férfiba szeret bele, aki átsegíti életének ezen a keresgélős korszakán.

Aztán telnek az évek, elmúlsz huszonöt, és lassan más szempontok válnak fontosabbá. Harmincat elhagyva a legtöbb nő elkezdi érezni az évek súlyát. Mert bár manapság nem divat gyereket szülni harminc alatt, azért a gyerek utáni vágy elkezd motoszkálni.

Ebben az életkorban a legtöbb nő már olyan pasit keres, aki mellett el tudja képzelni hosszabb távon is az életét. Már nem a karrier, nem a bulizás a legfontosabb.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 4. számának 57. oldalán!)

Címkék: családalapítás, útkeresés, párválasztás ötven felett

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!