A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Milyen kézformához milyen körömforma illik?

Már az ókori Rómában és Egyiptomban is foglalkoztatta a nőket, hogyan tudják kezüket ápolni és körmeik segítségével vonzóvá tenni. A körömformák divatja sokat változott. Mára elérkeztünk a műkörömépítés olyan technikáihoz, melyek szinte bármilyen forma elkészítését lehetővé teszik. A lekerekített kockától, ovális, kerek, hegyes, hosszú, széles és szögletes körömforma bármelyike építhető.

Fotó: Shutterstock.com

Természetesen a saját köröm, a körömágy formája egyéni, ezért nem mindenkinek áll jól mindegyik forma. Egyéniségünk és az alkalom is megszabja, melyiket szeretjük, választjuk.

Square (négyzet): A négyzet alakú körmök egyenes vonalakkal és szögletes végződéssel rendelkeznek. Ez a forma erős és tartós megjelenést kölcsönöz. Párhuzamos oldalakkal, éles sarkokkal rendelkezik. Ez a forma kevésbé ajánlható rövid körömággyal és széles körmökkel rendelkezőnek. Ellenben tökéletes választás lehet hosszú, keskeny körömággyal rendelkező vendég számára. A formák közül talán ez a legjobb francia körmök készítéséhez.

Fotó: Shutterstock.com

Round (kerek): A kerek forma enyhén lekerekített végződéssel rendelkezik, ami lágyabb megjelenést kölcsönöz a körmöknek. A lekerekített kocka tulajdonképpen egy klasszikus kockaforma, éles sarkok nélkül. Széles körömágy esetében is szépen mutat.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2024. évfolyama 5. számának 14. oldalán!)

Címkék: körömformák, pipe körömforma, siletto körömforma, square körömforma

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!