A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Megszokod, hogy idegen férfiak ágyába bújsz

– Nekem az életem elég rosszul indult. – Emese lenőtt, szőkére festett, félhosszú haját a füle mögé hajtja, és megvonja a vállát. – Anyám, miután nem tudta eldönteni, hogy melyik szeretőjétől terhes velem, a születésem után a kórházban hagyott.

Fotó: Shutterstock.com

Akkor még nem voltak alapítványok, amelyek segítettek a megesett nőknek örökbe adni a fattyukat, az elhagyott gyerekek állami gondozásba kerültek. Ott nőttem fel én is. Egyik intézetből kerültem a másikba. Egyik nevelőszülőtől adtak a másikig. Nem találkoztam senkivel, aki szeretett volna. Talán nem is voltam szerethető. Sem bájos, sem kedves, sem okos.

Amint egy kicsit nagyobb lettem, az intézetekből rendre elszöktem. Akkor is éppen szökésben voltam, amikor azt a nyomorult hirdetést megláttam.

Nem voltam még tizenhat sem. Előtte néhány hónapig dekkoltam az anyámnál. Egyik este az élettársa részegen megpróbált maga alá fektetni. Másnap mondtam anyámnak, jobb lenne a pasit hanyagolni, dobja ki, kezdjünk együtt új életet. Erre azt mondta, tűnj el innen, te kis k. Az más, válaszoltam.

Két rohadt hónapig csöveztem, lefogytam negyvenöt kilóra, s már azon voltam, hogy visszamegyek az intézetbe, amikor megláttam a hirdetést. Lányokat kerestek külföldi munkára, bárokba pultosnak meg felszolgálónak. Nem tudtam én akkor, hogy ez mit jelent.

A munkaközvetítő iroda elegáns belvárosi házban volt. A főnök meg az a fajta pasi, aki vasárnaponként templomba jár, a gyerekeit méregdrága magániskolákba íratja. A felesége soha nem dolgozott, de hetente háromszor jön hozzájuk a takarítónő. Elegáns partikat adnak, és nem sejti senki róluk, hogy fiatal lányok testén lépnek át, föl, egyre magasabbra.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 7. számának 48. oldalán!)

Címkék: állami gondozás, prostitúció, mókuskerék, drogozás

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!