A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Meddig számíthatok rád?

D. azt mondta, feküdjünk a szőnyegre, mert az ágya nagyon nyikorog. A szomszéd szobában ott voltak a szülei. Engedelmesen elnyúltam a puha, vastag szőnyegen – nem mertem bevallani neki, hogy én még soha senkivel…

Fotó: Shutterstock.com

Ügyetlen voltam, suta, béna. Ő sokkal tapasztaltabb. Meg is jegyezte, hogy bár korban fiatalabb nálam, az élet dolgaiban jóval idősebb.

Hóesésben botorkáltam haza, hópelyhekkel próbáltam lemosni az ujjaimról az öle illatát. Vagy talán a szégyent. Rossz élmény volt, és a kapcsolatunknak hamar vége is szakadt. Nem kerestem többé, nem akartam, hogy számítson rám, nem akartam számítani rá.

E. magasabb volt nálam pár centivel. Hét közben lovakat trenírozott az Ügetőn, hétvégén alternatív kocsmákba cipelt magával. Bolondos pár voltunk, szép pillanataink akadtak. De aztán sunyin tűnt el az életemből, amikor rám unt: nem merte a szemembe mondani, hogy folytassuk külön.

Ez sokáig fájt. Nem keresett, én meg nyomát vesztettem.

Évekkel később egy üzletben akadtam rá. A padlót söpörte zárás után. Zavartan mosolygott. Néztük egymást, és rájöttünk, túl távol vagyunk már egymástól ahhoz, hogy bármit is tudjunk mondani. Folytatta a söprögetést.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 3. számának 36. oldalán!)

Címkék: szakítás, szakítás után, elmúló szerelem, különbözőségek a párkapcsolatban

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!