A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Margot Robbie Hollywood ékszere

Adott egy gyönyörű színésznő, aki épp elmúlt 32 éves, és olyan sztárokkal forgat együtt, mint Brad Pitt vagy Leonardo DiCaprio és Ryan Gosling, akit már jelölték Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjra is, sőt, 2019-ben pedig a világ legjobban fizetett színésznői közé tartozott. Szóval adott egy gyönyörű színésznő, aki mentes a botrányoktól, a szerelmi kavarásoktól, egyszerűen csak dolgozik. Margot Robbie Hollywood ékszere, aki éppen a Barbie-film forgatásán vesz részt, és ki mást alakítana benne, mint Barbie-t, hiszen csak rá kell nézni...

Fotó: Shutterstock.com

Margot Robbie 1990. július 2-án látta meg a napvilágot Ausztráliában, ahol aztán a gyerekkorát is töltötte. Imádta a strandot, a farmot, és 17 éves koráig meg sem fordult a fejében, hogy színész legyen. Az érettségit követően viszont fordult a kocka, beérett a gimis drámaóra, és Melbourne-be költözött, hogy színészkedjen. Kellett is a pénz, mert három testvérét és őt édesanyja egyedül nevelte, így Margot már 16 évesen elkezdett dolgozni.

Színészi pályafutása 2007-ben kezdődött az I.C.U. és a Vigilante című filmekben kapott kisebb szerepekkel, de feltűnt reklámokban is sorozatokban is. 2008 júniusától kezdve Donna Freedman karakterét alakította az ausztrál televíziós sorozatban, a Szomszédokban (Neighbours). A karakter eredetileg csak, úgymond, ’mellékes’, vendég lett volna, azonban később állandó szerepet kapott, 311 epizódon át – közel három éven keresztül – láthatták a sorozat nézői a televízióban.

Irány Hollywood!

Fotó: Shutterstock.com

Amikor távozott a népszerű sorozatból, Hollywood felé vette az irányt, mert úgy érezte, felnőtt az amerikai filmiparhoz. Los Angelesben részt vett az új Charlie Angyalai meghallgatásán, de a Sony Pictures Television producerei Laura Cameron, a friss légiutas-kísérő szerepét szánták neki az ABC csatornán futó Pan Am drámasorozatban. Az első komolyabb filmes szerepére 2012-ig kellett várnia.

Akkor csatlakozott Richard Curtis romantikus vígjátéka, az Időről időre stábjához. Az időutazásra képes főszereplő, első igazi szerelmét, Charlotte-ot alakította, és olyan sztárokkal játszott együtt, mint Rachel McAdams vagy Bill Nighy. Ezt a filmet viszont rögtön egy ’nagyágyú’ követte.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2022. évfolyama 9. számának 8. oldalán!)

Címkék: brad pitt, leonardo dicaprio, barbie, margot robbie, volt egyszer egy hollywood, a wall street farkasa, babylon, ragadozó madarak

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!