A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Lurdy Kupon napok: szeptember 24. és 27. között

Lurdy – kapu a bel- és külváros között, egy családi pláza, egy központ. A Lurdy rengeteg minden, de ami leginkább: mindig megújuló. Nyitása óta mindig is valami különlegeset igyekezett nyújtani a környékbelieknek. Régen a gyerekeknek szóló színházi előadásokkal, ma Kincsvadászattal, halloweeni jelmezes cukorkagyűjtéssel, szeptember utolsó hétvégéjén pedig a Lurdy Kupon napokkal várja a látogatókat.

Szeptember 24. és 27. között egyedi kedvezmények lesznek érvényesek, amihez a jelenlegi vírushelyzet miatt online is elérhető kuponokat állítottak össze, az érintésmentes vásárlás érdekében. De a hétvége más lehetőségeket is tartogat, nyereményjátékra is jelentkezhetnek azok, akik szeretnék megnyerni a Sóbarlang bérletek, a Lurdy Mozi páros jegyek, illetve az Apple AirPods közül valamelyiket.

A Lurdy jelenleg azon dolgozik, hogy rendszeres közönségteremtő programokkal álljon elő, mert a fókuszban náluk mindig is az állt, hogy családi plázaként, és ne csak üzletközpontként gondoljanak rá a látogatók.

Minél több családi és gyerekrendezvénnyel és játékkal igyekszik a Lurdy egy igazi hétvégi célponttá válni, hiszen a szolgáltatások paradicsoma egyébként is. Kicsik és nagyok is tudnak válogatni a programok és opciók közül: edzőterem, játszóház, kozmetika, mozi, masszázs, a szépségszalon kezelései, rendezvények, konferenciák és persze vásárlás. Igazán színes és széles palettáról válogathatunk a mindennapokban is. Ehhez már csak hab a tortán, hogy az aktuális családi programokon is részt vehetünk. A Lurdy-ban jól szórakozhat az egész család!

www.lurdyhaz.hu

(x)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!