A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Animal Cannibals szólt Jimmy Fallonnál

Fotó: Facebook

Már látható Mila Kunis és Kate McKinnon új vígjátéka, A kém, aki dobott engem, amelyet nagy részben Budapesten forgattak. A magyarokat pedig nem kell csábítgatni a moziba, a Jimmy Fallon műsorában Animal Cannibalst rappelő McKinnon ugyanis zsebre tett minket.

Kate elmondása alapján nagyon jól érezte magát Budapesten, bár a nyelvvel nem igazán sikerült boldogulnia, három hónap alatt sem sikerült annyi tudást elsajátítania, hogy rendelni tudjon egy étteremben.

Viszont magyar sofőrje, bizonyos Erik türelmes volt vele, és megtanította neki a banda Yozsefváros című számát, ha már hetekig a környéken forgattak.

Kate ötös tanulónak bizonyult, lenyűgöző kiejtéssel adta elő a dalt a show-műsorban, ezzel pedig a pesti popkultúra himnusza történelmet írt.

Az „istenek kezei” tartják Vietnam Aranyhídját

Két óriási betonkéz emel a magasba egy aranyszínű „fonalat” a közép-vietnami Danang városhoz közeli hegyekben. Az „aranyhíd” nevű építményt nyár elején avatták fel, és már most óriási népszerűségnek örvend hazájában, és azon túl is.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2018. évfolyama 9. számának 12. oldalán!)

Címkék: ii. erzsébet, vietnám, aranyhíd, jimmy fallon, a kém, aki dobott engem, animal cannibals, yozsefváros, kata mckinnon, mila kunnis, koffein túladagolás, zöld kávé, mdosz

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!