A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Cameron Diaz 47 évesen lett édesanya

Fotó: Shutterstock.com

Az év első bombahíre a külföldi sztárvilágból mindenképpen az volt, hogy Cameron Diaz 47 évesen anya lett. A színésznő az Instagramon osztotta meg rajongóival az örömhírt.

„Boldog új évet kívánnak Maddenék! Annyira boldogok és hálásak vagyunk, hogy így kezdhetjük az új évet, mert be kell jelentenünk: megszületett a kislányunk, Raddix Madden. Azonnal belopta magát a szívünkbe és rögtön a család része lett” – írta az Instagram-oldalán a színésznő, aki még 2015-ben házasodott össze a Good Charlotte együttesből ismert Benji Maddennel.

A pár nagyon szeretett volna közös gyermeket, de az évek múlásával úgy tűnt, sehogy nem jön össze. Most, a hír hallatán rögtön találgatni kezdték a rajongók, hogy Diaz gyermekét béranya hordta-e ki, és erre több jel is utal.

Például: egy novemberi fotón a színésznő még szűk farmert hordott, és egyáltalán nem látszott terhesnek – most mégis gyermekük van. Szerencsére mindenki egészséges és nagyon boldog, ennél pedig nincs fontosabb.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 2. számának 16. oldalán!)

Címkék: nicole kidman, ii. erzsébet, sharon stone, harry herceg, vilmos herceg, cameron diaz édesanya, ausztrál bozóttüzek, maratonfutás jótékony hatása, fürdőszobai okosszőnyeg, dámszarvas, a világlegidősebb nője, rafflesia tuan-mudae

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!