A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

Kiadó az életnagyságú Barbie-ház

Fotó: Forrás: Airbnb

Kevés olyan nő van, aki gyerekkorában ne álmodozott volna arról, hogy beköltözhet egy életnagyságú Barbie-házba. Kaliforniában most ez is megvalósulhat. Elkészült ugyanis az ikonikus pink „házikó”.

A két hálószobás, két fürdőszobás kúria 60 dollár/éjszakába kerül az Airbnb-n, és négy személy fogadására alkalmas. Az épületben van minden: iroda, konyha, de még egy olyan gardrób is, ahol csupa olyan szett sorakozik, melyek alkalmasak szafarihoz, sportoláshoz, de még űrutazáshoz is.

Akik inkább pihennének, megtehetik az óceánra néző pezsgőfürdőben, vagy kiélhetik kreatív énjüket a hobbiszobában.

Az ingatlant október végén két estére lehetett foglalni, és most sokan azt várják, hogy mikor nyílik erre újabb lehetőség, mert ha hosszú távra nem is, de egy-egy éjszakára azért kipróbálnák az emberek, hogy milyen lehet Barbie-ként élni.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 12. számának 14. oldalán!)

Címkék: judy, beethoven, macskák, életnagyságú barbie-ház, legöregebb igazgyöngy, liza minnelli, renée zellweger, andrew lloyd webber, taylor swift, fat heat, kirsch ádám, a szabadság fényei, bécsi központi temető, mozart sírhelye

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!