A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Láttad, hallottad, olvastad?

II. Erzsébet királynő magyar diákoknak írt levelet

Fotó: Shutterstock.com

II. Erzsébet levelet küldött a szombathelyi Kereskedelmi és Vendéglátó Szakgimnázium angol két tannyelvű osztály végzőseinek. A diákok tanulmányaik során nagy rajongói lettek a királyi családnak, az elmúlt években több levelet, képeslapot is küldtek II. Erzsébetnek.

A legutóbbit fel is olvasták a királynőnek, aki ezúttal válaszolt is, és egy személyes hangvételű levelet diktált udvarhölgyén keresztül a szombathelyi diákoknak.

Az iskola Facebook-oldalán írta le, hogy a királynő naponta átlagosan 300 levelet kap a világ minden tájáról, melyből az előolvasók kiválogatják, melyek kerülnek személyes felolvasásra. Így került az angolos osztály levele is a királynő elé.

A megtisztelő választ a diákok teljes meglepetésként, utolsó tanítási órájukon kapták meg, melyről természetesen mindenki kapott egy saját másolatot a ballagási tarisznyájába. Ez az útravaló mindenki számára igazi különlegességgel bírt.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 6. számának 18. oldalán!)

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!