A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Hová tűnik a vágy?

Vika nevetése úgy visszhangzott a lépcsőházban a beköltözése napján, hogy Kornaiék tacskója éles ugatásba kezdett.

Fotó: Shutterstock.com

Ő azt sem tudta, hogy eladták az alatta lévő lakást; a ház ügyei nem nagyon izgatták. Az edzőterembe készült éppen, de gondolta, azzal is megdolgoztatja az izmait, ha segít a munkásoknak meg a lánynak felcipelni a bútorokat.

Vikával vitte fel a konyhaasztalt – még nem tudhatta, hányszor szerelmeskednek majd rajta. Viccelődött, és a lány akkorákat kacagott, hogy a tacskó egyre dühösebb lett Kornaiék lakásában.

Este Vika feljött, hogy egy kis sót kunyeráljon. Fürdőköpenyéből kikandikált feszes melle. Rengeteg mondanivalójuk akadt, izgatottan vágtak egymás szavába.

Két hét sem telt el, és a lány az ágyában kötött ki. Más volt, mint a korábbi szerelmei. Merészebb, felszabadultabb, mohóbb. A gyönyör mezsgyéjén megszűnt számára a külvilág, kiabált, sikítozott. És ezzel benne is átszakított egy gátat. „Fantasztikus vele”, vallotta meg büszkén a barátainak.

A konyhaasztalon, a padlón, a bekapcsolt, rezgő mosógépen – néha olyan őrült pozíciókat próbáltak ki, hogy reggelre izomláza lett. Vika különösen a mosógépet imádta, amely centrifugálás közben szinte táncolt a fürdőszoba kövén. Amikor a lány megkérdezte, mit szólna, ha felköltözne hozzá, ő pedig kiadná a lakását, mosolyogva bólintott.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 11. számának 32. oldalán!)

Címkék: párkapcsolat, szerelmi viszony, meghittség, szexuális vágy, múló vágy

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!