A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

HERCEG és Slashkovic dalpremierje

Herceg Dávid, Magyarország egyik legfelkapottabb zenei előadója, a latin pop hazai csillaga új, spanyol nyelvű dallal jelentkezik, amelyet Spanyolországban, Malagában forgattak. Címe Dale Duro, és a szakértők már most világslágerként kezelik, amely óriási eséllyel indulhat a nyár slágere címért. Az előadásban közreműködik a rapper, Slashkovic is.

2023 nyara fordulópontot jelenthet Herceg Dávid számára. Bár videói már most 100 milliós megtekintés felett járnak, klipjei pedig rendre a Youtube toplisták élén végeznek, az előadóművész karrierjében ezzel a dallal új szakasz kezdődhet. Európa egyik legnagyobb zenei ügynöksége, a Concert Europe, amely 8 országban is jelen van, és amely olyan latin sztároknak szervez koncerteket, mint Enrique Iglesias, Maluma vagy Ricky Martin, valamint a hazai körökben jólismert KoncertM ügynökség ugyanis ezzel a dallal a nemzetközi piacra is szeretné bevezetni HERCEGET.

HERCEG x Slashkovic: Dale Duro. A sláger már elérhető a Youtube-on és a Spotify-on!
Meghallgatható ITT!

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!