A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Az ősz színei pompáznak a hajadon!

Az őszi trend nem hoz nagy változást a hajfazonokban, továbbra is marad a bob frizura. Talán azért, mert kényelmes, kedves és rengeteg változata van.

Fotó: Shutterstock.com

Az idei ősz inkább csak színez és összekócol. Az egyszínű hajak eltűnnek, helyettük előrobban a sokszínű, átmenetes vagy tincsenként változó stílus. És hogy melyik a bíbornarancs ősz kedvenc színe? Természetesen a vörös minden árnyalata.

Vadít a bronz!

Tény, hogy a vörös sokféle változatban létezik: tombol a rózsaszín árnyalataitól a tűz színein át a sötét padlizsánig. A lényeg, hogy különféle színárnyalatokat fessünk a hajra, amitől az még dúsabbnak, izzóbbnak fog látszani.

Idén tarol a bronz összes árnyalata. Akár barna, akár szőke a hajad, a bronzosítás nem terheli meg a tincsek egészségét. Nem kell túl sok a bronzból, már az is élénkíti az arcod, ha csak az első tincseket bolondítod meg. Ennek olyan hatása lesz, mintha izzana körülötted a levegő.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2020. évfolyama 10. számának 16. oldalán!)

Címkék: őszi hajtrend, marad a bubi frizura, hullámok és színek az őszi frizurákban

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!