A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

Anya, ez a tábor pocsék volt!

Még van egy hónapunk a nyárból. Gyerekeink már épp hazajöttek a táborból, de az is lehet, hogy még most kelnek útra. Előfordulhat azonban, hogy a tervek nem úgy alakulnak, ahogy vártuk, és nem azt kaptuk, amit a táborszervezők ígértek. Mit lehet ilyenkor tenni?

Fotó: Shutterstock.com

Számtalan tábor közül választhatnak ma már a szülők, a lehetőségeiknek csak a pénztárcájuk szabhat határt. Ha minden rendben megy, gyerekünk akár életre szóló élményeket is szerezhet a vakáció ideje alatt, azonban az is előfordulhat, hogy a várva várt táborból csalódottan jöhet haza.

– A leggyakoribb panasz az, hogy az előre meghirdetett program nem valósult meg. Előfordult például, hogy strandolást ígértek a gyerekeknek, akik nagyon készültek rá, és mégsem vitték el őket, pedig az időjárás megfelelő lett volna hozzá – mondta dr. Kispál Edit, a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) szóvivője.

– Az elmúlt évben arra is panaszkodtak többen, elsősorban a kézművestáborok esetében, hogy a napközben felhasznált anyagokat a diákoknak maguknak kellett vinni, nem volt benne a részvételi díjban. A nyelvi táborokban is gyakori, hogy nem megfelelő az idegen nyelvi képzés.

Ez egyébként egész évben is tapasztalható a nyelvtanfolyamok hibái között. Olyan diákokat soroltak egy csoportba, akik nem egy tudásszinten vannak, így nem volt hatékony a képzés.

(A teljes cikket elolvashatja a Ridikül Magazin 2019. évfolyama 8. számának 55. oldalán!)

Címkék: nyári táborok, árleszállítás, békéltető testület, nem megfelelő szolgáltatás, panasztétel, pénz visszafizetés

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!