A Ridikül Magazin megrendeléséhez kattintson erre a sávra!

Ridikül Magazin logo

75 éves lett Deák Bill Gyula

Fotó: Green Stage Production

Deák Bill Gyula vitathatatlanul a blues magyar királya. Bő félévszázados pályafutása során mindig is a muzsika iránti szenvedélye és elkötelezettsége vezérelte. Az idén 75 éves Artisjus-díjas művész 2023. november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában lép a közönség elé.

„A blues egy életforma, egy életérzés, ami magával ragad, és sosem ereszt. Nagy izgalommal várom a koncertet, és hatalmas hálám a közönség felé, amiért évtizedeken keresztül mellettem állt. Számomra hatalmas boldogság, gazdagság és elégedettség, hogy egész életemet annak szentelhetem, amit a világon a legjobban szeretek – a zene, a színpad és a közönség. Igyekszem viszonozni ezt a szeretetet és tiszteletet" – nyilatkozta a koncertjére készülő Deák Bill Gyula.

A közelgő koncerten felhangzanak életművének legjellegzetesebb dalai, a Rossz vér, a Kőbánya blues, a Felszarvazottak balladája, de életre kel az István, a király-ból Torda karaktere is.

A koncert sztárvendége Caramel lesz, aki maga is számos teltházas arénakoncertet tudhat maga mögött.

Fotó: Green Stage Production

„Deák Bill, a „legfeketébb hangú" zenei ikonunk. Az általa képviselt blues különlegessége abban rejlik, hogy Ő valóban egy igazán szerethető legenda, akit nemcsak a szakma, hanem a közönség is nagyon szeret és elismer. Nagy életrajzi filmet érdemelne, hiszen roppant inspiráló az ő élettörténete. Olyan volumenű filmet, mint például Ray Charles, Elvis vagy Whitney Houston" - nyilatkozta Caramel.


A Deák Bill Gyula 75 életműkoncertre JEGYEK ITT VÁLTHATÓK.
A koncert szervezője a Green Stage Production.

Fotó: Green Stage Production

Még nincs hozzászólás

Szóljon hozzá!


Az ide beírt név jelenik majd meg a hozzászólásánál!

Az ide beírt emailcím nem fog megjelenni a hozzászólásban, kizárólag az esetleges válaszhoz tároljuk!

Figyelem! Az ide beírt szöveg minden látogatónk számára látható lesz!

A ridikulmagazin.hu site adminisztrációs és moderálási alapelveibol eredoen elofordulhat késés a beküldés és a megjelenés között!